02 / 05 / 2024

antalya stat

antalya stat

Sporda markalaşma 23 Haziran 2013 yılında temeli atılan ve 100 Yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu alanda yeniden inşa edilen stadyumun 14 Nisan 2015 tarihinde tamamlanacağı bildirildi.

Stadyum inşaatının yanına kurulan beton santrali kafaları karıştırdı!

100. Yıl'da yapımı devam eden stadyum inşaatının yanına kurulan beton santrali, kafalara soru işaretleri doğmasına neden oldu. Cem Oğuz, "40 bin metrekare ayrılan alanın, ticari alan olarak kullanılması mı düşünülüyor?" dedi

Antalya Çukurbağ Yarımadası imara açıldı!

Antalya’nın Kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde olan Çukurbağ Yarımadası'ndaki iki büyük parsel, geçtiğimiz ay çıkan yangından sonra, ‘eko-turizm’ niteliği verilerek imara açıldı.

Antalya'daki bazı SİT alanları meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'nın bazı ilçelerindeki koruma alanlarının SİT statülerinin değiştirilmesi ile ilgili olarak soru önergesi hazırladı..

Alanya Kalesi, Patara ve Fırnaz Koyu'nun sit statüleri yenilendi!

Türkiye’nin tarihi, doğal ve turistik güzellikleriyle bilinen Antalya’nın Alanya Kalesi, Kaş Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre'nin Taşdibi Yarımadası'nın sit statüleri yenilendi.

Antalya'ya rezidans ve AVM geliyor!

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı'na yapılan stat sonrasında mahkeme kararının iptal ettiği dev AVM ve , Rezidans yeniden gündeme geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Antalya yerel yönetimlerini yok sayarak, spor alanını turizm ve ticaret alanına çeviren plan değişikliğini onadı.

Antalya 100. Yıl tesislerinin alanı için imar planı!

Antalya’da stat yapımı karşılığında Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devredilen 40 bin metrekarelik 100'ncü Yıl spor tesisleri alanının, 'ticaret ve turizm' alanı olarak kullanılması için imar planı hazırlandı.

Antalya Hasan Doğan Stadı yıkılıyor!

Antalya Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, önümüzdeki süreçte temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetleri anlattı. Tütüncü, Hasan Doğan Stadı’nın yıkılarak yerine 10 bin kişilik yeni stat yapılacağını duyurdu.

Antalya Stadyumu büyük ölçüde tamamlandı!

Türkiye’de ilk defa bir stat elektrik üretip şehrin aydınlatılmasına katkı sağlayacak Antalya’nın yeni arenası şimdiden günde ortalama 11 bin 200 kilovat saat enerji üretmeye başladı. Stat büyük ölçüde tamamlandı.

Antalya Arena Stadı'nda sona gelindi!

Görsel yönden büyük beğeni toplayan ve güneş enerjili ilk stat olacak Yeni Antalya Stadı'nda hazırlıklar son hızla sürüyor. 33 bin kişilik Yeni Antalya Stadı'nda koltuk montajları son hızla devam ediyor.

Antalya Arena kendi enerjisini üreten ilk stat olacak!

Antalya'da çatısına yerleştirilen 13 bin metrekarelik güneş enerjisi paneli ile Türkiye'nin kendi enerjisini üreten tek stadı olma özelliğini taşıyan Antalya Arena'nın açılışı için geri sayım başladı.

Antalya Arena'da ilk denemeler yapıldı!

Dünyada kendi enerjisini üreten en büyük stat olacak olan Antalya Arena'da ilk denemeler yapıldı. Silindirik biçimli stadın 10 bin 200 metrekarelik çatısında 5 bin 400 adet güneş paneli ve 60 adet inverter ünitesi kuruldu.

Antalya Stadı'nın yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya'da 33 bin kişilik stat inşaatında çalışmaların yüzde 95'i tamamlandı. Stadın proje müdürü Yaşar Aydın, "Stat temmuz ayı sonunda futbol oynamaya müsait olacak" dedi.

Antalya Stadı'nın yüzde 87'si tamamlandı!

Antalya'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait 96 dönümlük araziye yapılan ve Antalyaspor'un kullanımına tahsis edilecek 33 bin kişilik stat yüzde 87 oranında tamamlandı

Dünya Antalya Stadı'nı konuşacak!

Antalya Stadı'nın yapımı yüzde 70 seviyesinde devam ediyor. Stat 33 bin seyirci kapasitesine sahip. İşte yapımı devam eden yeni Antalya stadından son fotoğraflar...

antalya stat Haberi

antalya stat


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde Antalya'da  yapımına başlanan 33 bin kişilik stadyumunda çalışmalar devam ediyor. Sporda markalaşma 23 Haziran 2013 yılında temeli atılan ve 100 Yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu alanda yeniden inşa edilen stadyumun 14 Nisan 2015 tarihinde tamamlanacağı bildirildi. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcafeoğlu, temeli atılan 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nun, Antalya'yı sporda markalaştıracağını söyledi. 


Hayalden eyleme Yüklenici firmanın çalışmalarını hızlandırdığını belirten Hacıcaferoğlu, stadyumun belirtildiği tarihten daha erken teslim edilebileceğini belirtti. Stadyumun yanında 10 bin kişilik spor salonu, 3 bin 500 seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu ve buz paten salonu inşaatının da devam ettiğini vurgulayan Hacıcaferoğlu, "Bunlar hayalden eyleme geçiyor ve spor kazanıyor. Kısa bir süre içinde tamamını bitireceğiz" diye konuştu


Antalya...