16 / 05 / 2024

antalya toki jandarma karakol yapım ihalesi

antalya toki jandarma karakol yapım ihalesi

Antalya İli; Döşemealtı, Korkuteli, Serik ilçelerinde Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi yapım işi ihalesi 26 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

TOKİ Jandarma Genel Komutanlığı için 85 lojman inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 23 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya Manavgat kura çekilişi 14 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir başvuruları 7 Ocak'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat alt gelir grubu başvuruları 7 Ocak 2022 tarihinde sona eriyor.

Antalya Manavgat TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Antalya Manavgat başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın yapılacak.

Antalya'daki kaçak yapı çalışması durduruldu! 

Antalya'da üçüncü derece sit alanında inşa edilen kaçak yapı çalışmaları belediye ve jandarma ekipleri tarafından durduruldu. 

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 13:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Antalya Serik'e 3 yeni okul!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

antalya toki jandarma karakol yapım ihalesi Haberi

antalya toki jandarma karakol yapım ihalesi

Antalya İli; Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri, Döşemealtı İlçesi Dağbeli Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri, Korkuteli İlçesi Kızılcadağ Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri, Serik İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İlanın detayı için