19 / 07 / 2024

antalya Yağmur Konutları

antalya Yağmur Konutları

Yağmur Konutları 2 'de minimum fiyat 180 bin lira olarak belirlendi. 70 adet konutun yer aldığı projede otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu bulunuyor...

Antalya'ya bin yataklı şehir hastanesi!

Partisinin mitinginde Antalyalılara hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Antalya'ya yapacağımız bin yataklı şehir hastanemizin ihale süreci devam ediyor, inşallah yakında inşasına başlıyoruz." dedi.

Antalya'ya 3 yılda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek 3 yıl içinde de il genelinde toplamda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdunu Antalya'ya kazandıracaklarını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Etap Raylı Sistem Projesini Antalya’ya kazandırmaya hazırlanırken, Konyaaltı ve Lara’yı birbirine bağlayacak olan metro çalışmalarının da 2019 yılı içerisinde başlayacağını söyledi.

Yağmur Proje'ye Avrupa'dan birincilik ödülü!

Yağmur Proje, European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

Antalya'ya erişecek demir yolu projelerinde çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Turizm kenti Antalya'nın demir yolu bağlantısının yapılması lazım. Antalya'ya erişecek demir yolu projesinin etüt projeleri devam ediyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıl bitirip onun da bir an önce inşaatına başlamak" dedi.

Antalya Sur Yapı Konutları fiyatlar!

Antalya Sur Yapı Konutları fiyatlar kapsamında daireler 107 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Sur Yapı Antalya projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi...

Yağmur İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Reklam Hizmetleri Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tevhide Arslan tarafından kuruldu.

Menderes Türel: Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırıyoruz!

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Yağmur Özyalçın: Girne’de imar planı olmalı!

Kıbrıs Girne'de faaliyet gösteren Özyalçın Construction Ltd. Direktörlerinden Yağmur Özyalçın, inşaat sektörünü, projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Özyalçın, Girne’de imar planı olmamasının büyük sorun olduğunu söyledi.

Boğaçayı projesi Antalya'ya değer katacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Boğaçayı için çalışmalar başladı. Proje Antalya'ya değer katacak.

TDBB'den Yağmur İskele İnşaat'a ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi listesine girmeyi başaran Mobilya İmalat ve Yağmur İskele İnşaat Şirketi'ni ziyaret etti.

YHT ile Eskişehir Antalya’ya bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti. Arslan, ziyereti sırasında ''Eskişehir’i Afyonkarahisar üzerinden Antalya’ya yani Akdeniz’e bağlayacağız'' dedi.

TOKİ'den Antalya'ya 2 bin konut!

Antalya'ya iki bin konut Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, idarenin 2016 yılı için koyduğu 60 bin konut hedefini geçtiğini belirterek, 2017 yılı içinde 65 bin konutu ihale edeceklerini söyledi.

antalya Yağmur Konutları Haberi

antalya Yağmur Konutları


Yağmur Konutları 2 projesi Antalya Gebizli 'de inşa ediliyor. Durmazlar Grup imzası taşıyan projenin satış süreci devam ediyor.


5 blok halinde yükselen Yağmur Konutları 2 'de 70 adet konut yer alıyor. Proje 4 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Antalya Yağmur Konutları 2 'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve 6 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.


Yağmur Konutları 2 fiyat listesi: 

2 oda 1 salon daireler 180 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 280 bin liradan;

4 oda 1 salon daireler ise 360 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Yağmur Konutları 2 'de; otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness...