07 / 05 / 2024

Antalya yayla yolları asfalt çalışmaları

Antalya yayla yolları asfalt çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile Antalya’nın batı ve doğu ilçelerinde birçok köyde asfaltlama çalışması yapıldı. Toros Dağları’nda ulaşımı kolaylaştırmak için belediye ekipleri seferber oldu...

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesi hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem çalışmaları hızlandı. Bu kapsamda bazı yollar 2 ay süreyle trafiğe kapatılacak.

Atılgan Sert: Antalya için kentsel dönüşüm şart!

Antalya İnşaat Müteahitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunu söyledi. Sert, “6 milyon bina sıkıntılı. Bunun çözüm yollarından biri kentsel dönüşüm. Biz kentsel dönüşümü cazip hale getirmemiz gerektiğini savunuyoruz” diye konuştu.

Antalya bisiklet yolu yapımı ihalesi 2 Ekim’de!

Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz olarak bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de gerçekleştirecek.

Kepez Devlet Hastanesi'nin yolları düzenleniyor!

Antalya 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yollarını modernize edilerek hastanenin çevresi güzelleştiriliyor.

Antalya Serik'e modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik’in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor, böylece Serik’in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

Antalya Büyükşehir'den modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 asfalt sezonuna hızlı girdi. Kentteki Serik Eskiyörük ve Kayaburnu Mahalleleri Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Antalya Büyükşehir'den 350 milyon TL'lik yol yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının asfalt sezonunu Manavgat’ta açtı. Daha önce bakım ve onarımı yapılan Yukarıışıklar ve Çayyazı Mahalle yolları şimdi de sıcak asfaltla buluşuyor.

Manisa Turgutlu yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Yayla Mahallesi yollarını kilit parke ile yeniliyor.

Antalya Manavgat'ın yolları yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların asfaltlanmasını istediği Manavgat’ın Değirmenözü mahallesi yolunda hazırlıklara başladı.

Antalya Elmalı Kuzuköy-İmircik yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe yollarının altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Elmalı Kuzuköy ve İmircik mahalle yolları için çalışmalara başlandı.

Antalya Elmalı yayla yolları yenileniyor!

Yeni yollarla Antalya’da ulaşım sıkıntısını çözmeye devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolları yenileme çalışmalarına başladı.

Antalya yayla yolları asfalt çalışmaları Haberi

Antalya yayla yolları asfalt çalışmaları


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile Antalya’nın batı ve doğu ilçelerinde birçok köyde asfaltlama çalışması yapıldı. Toros Dağları’nda ulaşımı kolaylaştırmak için belediye ekipleri seferber oldu. Yaz sıcaklarının artmasıyla yüksek kesimlere çıkan Antalyalıların rahat ulaşımı için yayla yollarında asfalt dökülmeye başlandı. Öncelikle Toroslar’da bu amaçla şantiyeler kuruldu. Yol çalışmalarında kullanılacak çakıl, kum ve mıcır büyükşehir belediyesinin kurduğu şantiyelerden sağlanıyor. Yol çalışmasında görev yapan işçiler, bütün ihtiyaçlarının karşılandığı karavanlarda kalarak, hizmetin hızla vatandaşa ulaşmasını sağlıyor.


“ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK”

Korkuteli ilçesi yaylalarında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalya’da asfaltsız yol kalmaması yönündeki talimatları doğrultusunda çalışma yaptıklarını belirterek, “Kurduğumuz bu şantiyelerde kendi malzememizi sağlıyoruz. 5 yıl içerisinde Antalya’da asfaltsız yol kalmaması için çalışacağız....