28 / 04 / 2024

antalya Yenigün Mahallesi okul projeleri

antalya Yenigün Mahallesi okul projeleri

Antalya'da Yenigün Mahallesi' ne okul müjdesi verildi. Antalya'da Yenigün Mahallesi sakinleri 34 yıl önce kurulan mahallelerine ilk defa okul yapılması için inşaata başlanmasını heyecanla karşıladı.

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 700’e yakın vatandaşa tapu tahsisi yapılmasıyla ilgili karar süreci tamamlandı. Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi'ne tapu müjdesi verildi. 

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nde kadınlara özel spor salonu!

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nin şalvar ve yazmalarıyla günün ilk saatlerinde seralarında marul kesip maydanoz toplayan kadınlarına özel çadır spor salonu montajına başladı.

Antalya Kızıltoprak ve Yenigün’de su baskınları tarih olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak ve Yenigün mahallelerinde 10 bin metre uzunluğunda drenaj hattı döşeyerek, bölgenin yağmursuyu sorununu çözdü.

Antalya Eski Cami Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sona eriyor!

Antalya Kumluca'nın en eski yerleşim yerlerinden Eski Cami Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışması, cadde ve sokakların asfaltlanmasıyla sona erecek.

Erzincan İnönü Mahallesi'nde kaldırımlar yenileniyor!

Erzincan Belediyesi, İnönü Mahallesi 3. ve 5. Sokaklarda kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ''İnönü Mahallesi Merkez Çarşısı 3. ve 5. Sokaklarda gerçekleştirdiğimiz kaldırım çalışmasının akabinde, Milli Egemenlik Bulvarında refüj yenileme çalışması

Mithat Yenigün: Rusya'dan yıl sonuna kadar 2 milyar dolarlık yeni iş alırız!

Uçak krizinin ardından gerilen Türkiye-Rusya ilişkileri normalleşme sinyalleri veriyor. Ambargodan en büyük yarayı inşaat sektörünün aldığını söyleyen TMB Başkanı Mithat Yenigün, “Yıl sonuna kadar 2 milyar dolarlık yeni iş alırız” dedi.

Mithat Yenigün: Türkiye'de 3 bin insan ben müteahhitim diyor!

Kolejli İş Dünyası Zirvesinin oturumlar bölümüne katılan Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Mithat Yenigün, ülkemizde müteahhitliğin geldiği noktayı şu sözlerle özetledi: "Birliğimizin 140 üyesi var ama ancak Türkiye'de 3 bin insan ben müteahhidim diyor."

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru tarihleri!

TOKİ Bingöl İnönü mahallesi projesi kapsamında 8 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru tarihleri...

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ son başvuru!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ projesindeki 8 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. İşte, Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ son başvuru...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi projesinde yer alan 8 adet konut için ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağıyla açık satış sürüyor. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları...

Buca Yenigün Semt Evi'nin inşaatı başladı!

BUCA Belediyesi, Semt Evlerine bir yenisi daha eklemek için harekete geçti. Çamlıkule ve Evka -1 Semt Evleri'nden sonra Yenigün Mahallesi'nde kurulacak Yenigün Semt Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmir Narlıdere 2. İnönü Mahallesi dönüşüm bekliyor!

İzmir’in en güzel körfez manzarasına sahip mahallelerden biri olan Narlıdere’deki 2. İnönü Mahallesi’nde, çoğunluğu Doğu kökenli yaklaşık 10 bin kişi yaşıyor. Mahalle, lüks sitelerin yanı sıra gecekonduları da barındırıyor

Kaş Batı Antalya Havalimanı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş'ta planlanan Batı Antalya Havalimanı'nın yer seçimi için ilçenin doğal yapısına zarar vermeyecek şekilde yer tespit çalışmalarının sürdüğünü, bu hükümet döneminde de inşaatına başlanacağını açıkladı.

antalya Yenigün Mahallesi okul projeleri Haberi

antalya Yenigün Mahallesi okul projeleri

Muratpaşa ilçesinde 35 bin civarında nüfusa sahip Yenigün Mahallesi sakinlerinin, mahalleye okul yapılması için yıllardır sürdürdüğü çalışmalar sonuç verdi. Mahallede 1072 Sokak'taki araziye okul yapılması için ilk kazma vuruldu. Mahalle sakinlerinin Muhtar Durmuş Karagöz ile kızı Gül Taş öncülüğünde gerçekleştirdiği eğitim seferberliği sonrası 24 derslikli ilkokulun yapımına başlandı. Karagöz, 34 yıl önce kurulan mahallede yıllardır okul olmadığı için çocukların farklı mahallelerdeki okullara gittiğini, yıllardır mahalleli ile birlikte ilgili kurumlara yaptıkları başvuru sonucunda okul inşaatına başlandığım söyledi. Karagöz, "Mahallede bayram havası var. 

Okulumuza kavuşuyoruz. Bir an önce okulumuzun açılarak çocuklarımızın burada eğitim görmelerini istiyoruz" diye konuştu. 

Muhtar Karagöz ayrıca, okul yapılan yerin yakınında imar planında okul alam olarak belirlenen 6 bin metrekare arazinin, Muratpaşa Belediyesi tarafından mülkiyet sorunu çözülerek ortaokul yapılmasını talep...