18 / 05 / 2024

Antalyada 16 kaçak plaj yıkılacak mı

Antalyada 16 kaçak plaj yıkılacak mı

Bambus’ta falezlere kaçak olarak dökülen beton, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kırıldı. Ancak yıllardır dokunulmayan 16 kaçak plaj daha var.

Rize'de kaçak yapı yıkımına ara verildi!

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı yaylalarda bulunan kaçak yapıların yıkımına ara verildi. Bölgede 10 evin yıkımı tamamlandı ve ev inşa etmek için açılan 16 ocak kapatıldı.

Bornova'da 25 kaçak yapı yıkılacak!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ''İzmir'deki 350 bin kaçak yapının yüzde 16'nın Bornova'da olduğunu öğrendik. Önümüzdeki ay 25 kaçak yapıyı yıkmak zorundayız" dedi.

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı Derya Sokak’taki kaçak yapı için mülk sahibine 4 bin 16 lira, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki  ilave kat inşaatına 5 bin 648 lira para cezası kesildi.

Antalya'da 16 kaçak plaj yıkılacak mı?

Bambus’ta falezlere kaçak olarak dökülen beton, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kırıldı. Ancak yıllardır dokunulmayan 16 kaçak plaj daha var.

Kartepe’de 157 kaçak yapı yıkılacak!

Kartepe’de yapılan incelemeler sonucunda 2009 ve 2015 yılları arasında kaçak yapıldığı tespit edilen 157 yapının yıkımı kararlaştırıldı. Yıkımla ilgili ihalenin ise 16 Mart’ta yapılacağı açıklandı.

Çiğli Belediyesi kaçak 65 yapının yıkım ihalesini 16 Şubat'ta gerçekleştirecek!

Çiğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Çiğli'de yer alan ruhsatsız ve kaçak 65 yapının yıktırılması işi 16 Şubat 2015 tarihinde Şantiye Hizmet Tesisleri'nde ihaleye çıkarıyor.

Bursa Osmangazi Çaybaşı'nda kaçak kazı çukurları kapatılacak!

Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Çaybaşı köyünde kalıntı ve buluntulara rastlanılan 107 ada- 12, 14, 15 ve 16 parseller 3. derece arkeolojik sit alanı olacak ve alandaki kaçak kazı çukurları kapatılacak...

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek 16 ayrı kaçak yapı dosyası nedeniyle ceza mahkemesi yolunda

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Danıştay 1. Daireye başvurarak, hakkında soruşturma izni verilen iki adet kaçak yapıya ilişkin soruşturma izni verilmesi kararının iptali amaçlı dava açmıştı...

Tarsusta kaçak kazı yapan 7 kişi tutuklandı

Mersinin Tarsus ilçesi'nin Yeşil Mahalle'sinde özel bir vakıf arazisine ait alanda kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 şüpheliden 7si tutuklandı

Ahmet Şahin: Kentsel dönüşümle kaçak yapılaşma azaldı!

Yapı Endüstri Merkezi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, kentsel dönüşümle gecekondu ve kaçak yapılaşmaya yönelme imajının kırıldığını belirterek, "Artık gecekondu yıkımları olaylarla değil törenlerle gerçekleştirilmektedir" dedi

Eskişehir'deki kaçak villalar için yönetmelik değişti!

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Karacaşehir köyünde kaçak olarak inşa edilen villaların, Büyükşehir ve Odunpazarı belediyelerinin yaptığı yönetmelik değişikliğiyle kurtarıldığı ileri sürüldü

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Antalyada 16 kaçak plaj yıkılacak mı Haberi

Antalyada 16 kaçak plaj yıkılacak mı

Antalya'nın inci gerdanlığı falezlerde kaçak olarak kayaları düzleyip üzerine beton dökülmesiyle Antalya'nın gündemine oturan Bambus Plajı'ndaki yıkım bitti. 1. derece SİT alanı olan plajda yıkım işlemi 150 metre yükseklikten 400 tonluk vinç aracılığıyla indirilen kepçe ile yapıldı.


ALAN ARTIK KULLANILAMAZ

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri plajın yıkımında falezlere herhangi bir zarar verilmediğini ifade ederken, plaj yapılmak istenen alanın kullanılamaz hale getirildiğini, bundan sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün alacağı karara göre işlem yapılacağını duyurdu. Yapılan işlem Antalyalıların aklına "Ya diğer kaçak plajlar ne olacak?" sorusunu getirdi.


DENETİMLER SÜRECEK

Muratpaşa Belediyesi, "Plajlarımızda bu tür oluşumların önüne geçmek için denetimleri aralıksız sürdüreceğiz. Vatandaştan gelen şikayetleri değerlendireceğiz" denildi ancak uzun yıllardır falezlerde yer alan çok sayıda kaçak yapıyla ilgili yıllardır adım atılmamış olması düşündürüyor.


CEZA VAR TAHLİYE YOK

Çevre ve...