08 / 07 / 2024

Antalyada AMATEM

Antalyada AMATEM

Çavuşoğlu: "Alkol ve madde bağımlığıyla mücadeleye ve araştırmaya çok önem vermek gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Gençlerimizi, çocuklarımızı bu bağımlılıktan kurtarmamız, tedavileri için ne gerekiyorsa yapmamız lazım"

Van'da inşa edilen hastanelerdeki son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Van'da 50 yataklı Amatem-Çamatem sağlık tesisimizi bu yıl tamamlayacağız. 75 yataklı Çaldıran hastanemizin inşaatında yüzde 95 seviyelerine geldik. Bahçesaray ilçe hastanemizin arsa sorunu çözüldü" dedi.

Kocaeli AMATEM ve ÇEMATEM inşaatında durmak yok!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nin batısında inşa edilen AMATEM ve ÇEMATEM projesinin yapımı hızla sürüyor. Alkol ve uyuşturucu ile çocuk ergen madde bağımlılarının tedavi göreceği merkezin bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi 3. ihaleye çıkıyor!

SAMSUN İl Sağlık Müdürü Yusuf Güney, yüzde 95'i tamamlanan 200 yataklı Ruh Hastalıkları Hastanesi ve 60 Yataklı AMATEM binalarının inşaatını yapan yüklenici firmanın işi bırakması nedeniyle TOKİ'nin yeniden ikmal ihalesine çıkacağını söyledi.

Şanlıurfa'ya AMATEM kuruluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye Belediyesi iş birliği doğrultusunda Şanlıurfa'da madde bağımlıları tedavi merkezi olan AMATEM kurmak için anlamlı bir çalışmaya imza atıldı.

Esenyurt'a rehabilitasyon merkezi geliyor!

Esenyurt Belediyesi, gençlerin uyuşturucu batağından uzak durması ve sosyal hayata katılmasını sağlamak için dev bir arazi üzerine AMATEM benzeri kompleks inşa edecek.

Mersin AMATEM hizmete açıldı!

Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin yoğun çalışmaları sonucunda tamamlanan 5 yıldızlı otel konforundaki AMATEM, hizmet vermeye başladı.

Antalya AMATEM iki aya kadar açılacak!

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya AMATEM'in 2 aya kadar açılacağını belirtti. Enç Ankara ve Antalya'da uyuşturucu ile mücadelede çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

Antalya AMATEM açıldı!

Antalya’nın ilk ve tek, Türkiye’nin üçüncü Özel Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi, Özel Lara Anadolu Hastanesi’nde açıldı. İrfan Erdoğan, Anadolu Hastanesi olarak ilklere imza atmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Antalya AMATEM'in yüzde 95'i tamamlandı!

2015 yılının Ekim ayında temeli atılan, alkol ve madde bağımlılarının tedavisi için büyük ihtiyaç duyulan AMATEM'in yüzde 95'i tamamlandı.

Kepez'e 30 yataklı AMATEM yapılacak!

Antalya Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Muammer Türker Başkanlığında Uygulama Oteli'nde yapıldı. Vali Muammer Türker, il genelinde polisiye operasyonların sıklıkla yapılmaya devam edildiğini ve ciddi sonuçlar elde edildiğini belirtti

Konya'ya AMATEM için yeni bina inşa edilecek!

Konya'ya ve diğer illerden gelenlere hizmet veren 25 yataklı Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi (AMETEM) için yeni bina yapılacak.

Yozgat AMATEM hizmete açıldı!

18 yaş ve üzeri hastalarının tedavi görebileceği AMATEM, Yozgat Devlet Hastanesi Ek Bina Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Binasında, 2’inci katta, 10 yatak ve 1 psikiyatri uzmanı, 1 psikolog ile 6 hemşireyle hizmet vermeye başladı

Adıyaman AMATEM hizmete açıldı!

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (AMATEM) açıldı.

Antalyada AMATEM Haberi

Antalyada AMATEM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, "Alkol ve madde bağımlığıyla mücadeleye ve araştırmaya çok önem vermek gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Gençlerimizi, çocuklarımızı bu bağımlılıktan kurtarmamız, tedavileri için ne gerekiyorsa yapmamız lazım" dedi.


Antalya Aşır Aksu Devlet Hastanesi'nin bahçesinde düzenlenen törende, 30 yataklı Alkol ve Madde Bağımlılığı, Tedavi ve Eğitim Merkezi'nin (AMATEM) temeli atıldı.


Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, AMATEM'in temelini attıklarını belirterek, en kısa sürede tamamlayarak ihtiyaç duyanların tedavilerinin bu merkezde yapılacağını belirtti.


Alkol ve madde bağımlılığıyla mücadeleye önem verdiklerinin altını çizen Çavuşoğlu, "Alkol ve madde bağımlığıyla mücadeleye ve araştırmaya çok önem vermek gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Gençlerimizi, çocuklarımızı bu bağımlılıktan kurtarmamız gerekiyor. Tedavileri için ne gerekiyorsa yapmamız lazım" diye konuştu.


- "Topluma entegre edilmeleri önemli"


Antalya'da her alanda sağlık merkezleri açtıklarını,...