15 / 05 / 2024

antalyada hizmet projeleri

antalyada hizmet projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 1 Kasım seçiminin sonucunu SABAH Akdeniz'e değerlendirdi. Türel, hizmetin karşılığının 'Evet' oyu olarak döndüğünü söyledi.

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 25 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi bugün saat 11:00'te yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 23. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 23. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün yapılacak.

antalyada hizmet projeleri Haberi

antalyada hizmet projeleri

1 Kasım seçiminde herkes söyleyeceğini söyledi, seçim bitti taşlar yerine oturdu. Seçim öncesinde ve seçim sırasında olağanüstü bir çalışma temposu sergileyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçim sonuçlarını ilk kez SABAH Akdeniz Haber Müdürü İbrahim Okumamış ile yaptığı sohbette değerlendirdi. 1 Kasım seçiminde partisinin Antalya'da birinci olmasında büyük katkısı olan Türel, kuşkusuz haklı bir gurur yaşıyor. Kanada'da yapılan 'Çiçek Açan Şehirler Yarışması'nda birinci olan Kaleiçi sokaklarındaki sohbetimiz sırasında seçimin önünü ve arkasını konuştuk. Öyle konular ortaya çıktı ki, tam bir seçim çalışması kitabına konu olur. Hele hele muhalefetin bazı ilçeleri sürgün yeri olarak göstermesi ve Türel'in oralara hizmetleri götürmesi ile ortaya çıkan sonuç. Sözü uzatmadan hemen neler konuştuk anlatalım. 


BİZİM TEK DERDİMİZ ANTALYA 

Son yıllarda eşi görülmemiş bir seçim zaferinin...