27 / 04 / 2024

antalyada hizmete açılan eserler

antalyada hizmete açılan eserler

Seyhan Caddesi’nde gerçekleşen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine, “Sizleri en kalbi duygularımla; saygıyla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Antalya’nın tüm ilçelerindeki, mahallelerindeki, köylerindeki, yaylalarındaki kardeşleri

Sincan Belören Millet Bahçesi 2022'de hizmete açılacak!

Sincan Belören Millet Bahçesi'nde "Millet Bahçeleri İlk Fidanla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sincan Belören Millet Bahçesi'nin önümüzdeki yıl hizmete açılacağını söyledi. 

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamı hizmete açılıyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından birinci ve üçüncü kesimleri hizmete açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu defa 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan ikinci kesimi de hizmet verecek.

Ankara-Niğde Otoyolu hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘akıllı’ sistemlerle donatılan Ankara-Niğde Otoyolu’nun 178 kilometrelik kesimini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi Hizmete Açıldı!

Uzun zamandır halde bulunan olan Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Beşiktaş Belediyesi ve BJK tarafından yapılan ortak çalışmaların ardından hizmete açıldı...

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Sultangazi Millet Bahçesi hizmete açıldı! 

Bir süredir yapımı devam eden Sultangazi Şehir Ormanları’nın hemen yanı başında yapılan Sultangazi Millet Bahçesi hizmete açıldı. Proje 96 bin metrekarelik alanı kapsıyor. 

Erciş'te 3 katlı AVM hizmete açıldı!

Van'ın Erciş merkezde 1500 metrekare üzerinde işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı..

Van Kent Parkı hizmete açıldı!

İpekyolu Belediyesi tarafından Van'da hayata geçirilen "Kent Parkı" hizmete açıldı. 4 milyon lira harcanarak yapılan park 8 bin 200 metrekarelik alan üzerine kuruluyor.

Kerkük Havaalanı hizmete açıldı!

Irak’ın Kerkük ilçesinde bulunan Kerkük Havaalanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. 2003’ten beri askeri üs olarak kullanılan havaalanı faaliyete başladı.

Zaho Tüneli hizmete açıldı!

Irak'ın Türkiye sınırındaki Habur Sınır Kapısı'na yakın Zaho ilçesi ile Duhok ilini birbirine bağlayan 3 bin 600 metre uzunluğundaki "Gali Zaho Tüneli" Limak İnşaat tarafından inşa edildi. Tünel dün yapılan törenle hizmete açıldı.

Fatih Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Fatih'in Küçük Ayasofya Mahallesi’nde yaptırılan Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, tesisin açılışında açıklamalarda bulundu.

Samsun Çarşamba Havalimanı yeniden hizmete açıldı!

Pistteki çökmeler nedeniyle kapatılan Samsun-Çarşamba Havalimanında bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Samsun Çarşamba Havalimanı yeniden hizmete açıldı.

Gaziantep Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

antalyada hizmete açılan eserler Haberi

antalyada hizmete açılan eserler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam yatırım bedeli 376 trilyon olan 32 ayrı eser ve toplu hizmetin açılışını yaptıklarını kaydetti.


Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Demre Müzesi ve Aspendos Tiyatrosu’nun, Serik’te 36 afet konutu ve 10 işyerinin inşasının bitirildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, içme suyu projeleri, gölet, meteoroloji gözlem istasyonu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 alt yapı, 9 yol ve 2 adet içme suyu projesi ile 1 adet parkın tamamlanarak hizmete sunulacağını kaydetti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Alanya yolunun hem ticaret hem de turizm açısından Antalya ve Türkiye için çok önemli olduğu bildirerek, bu yolun başbakanlığı döneminde 4 köprülü kavşağını hizmet açtığını söyledi. 80 trilyonluk 3 ayrı kavşağın daha açılışını yaptıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçen belediye seçiminden bu yana 1 yılda hatta 4 ayda üç tane köprülü...