30 / 04 / 2024

Antalyaspor Stadı ne zaman bitiyor

Antalyaspor Stadı ne zaman bitiyor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, aksilik olmadığı takdirde Beşiktaş maçından itibaren Antalyaspor'un maçlarını yeni stadında oynayabileceğini bildirdi.

Antalyaspor Stadı inşaatında sona gelindi!

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Ali Ceylan: "Bir an önce yeni statta oynamayı istiyor ve tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz." dedi.

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya İli Aksu İlçesi Kundu Köyü'nde yer alan 28.394,51 metrekare yüzölçümlü Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL bedel ile satışa çıkarılıyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Antalya Stadı, Antalyaspor’a devredildi!

Gençlik ve Spor Bakanlığına ait 33 bin kişilik Antalya Stadı, düzenlenen protokol töreniyle Antalyaspor’a devredildi.

Antalya Atatürk Stadı'nın yıkımında sona gelindi!

ANTALYA'da 1965'den 2010 yılına kadar şehrin kırmızı beyazlı takımı Antalyaspor'a ev sahipliği yapan, milli bayramların kutlandığı Atatürk Stadı'nın yıkımında sona gelindi.

Gültekin Gencer, Antalya Stadı'na ödedikleri ücretten yakındı!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer, Antalya Stadı'na maç başı ödedikleri ücretin yüksek olduğunu belirterek, "Üniversite stadını 5 bin liraya kiralarken şimdi maç başı 80 bin lira ödüyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.

Antalya Atatürk Stadı yıkılıyor!

Antalyaspor'a 45 yıl ev sahipliği yaptıktan sonra 'maç oynanamaz' raporu verilen Atatürk Stadı'nın yıkımına başlandı. Stat alanı halka açılıyor.

Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Fikret Orman ve ekibi, Vodafone Arena'yı Beşiktaşlılar için çok özel olan bir günde açacak. Yönetim, 19 Mart 2016'da ligde oynamayı planladığı Antalyaspor maçı ile yeni stadını hizmete sunacak.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.

Antalyaspor Stadı'nın inşaat firmasından rapor istenecek!

Stadın çimlerinde meydana gelen kopmalara da değinen Hasan Ali Ceylan, sahada futbol oynanmasıyla ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığına dair stadı yapan inşaat firmasından rapor isteyeceklerini söyledi.

Antalyaspor Stadı açılışı dün yapıldı!

Antalyaspor yapımı yeni tamamlanan Antalya Arena'da ev sahibi olarak ilk maçına çıktı. Türkiye'deki diğer statlardan farklı olan Antalya Arena'nın çatısına güneş enerjisi panelleri bulunuyor.

Antalya Stadı bugün açılıyor!

Antalya Stadı, Antalyaspor-Beşiktaş maçıyla kapılarını açacak. 33 bin kişilik statta kombine kartlı taraftar sayısı 12 bine, passolig kartlı seyirci sayısı 30 bin 419’a ulaştı.

Antalya Arena Stadı Beşiktaş maçıyla açılacak!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalya’nın 33 bin kişilik stadyumunda hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek stadın Beşiktaş maçıyla açılacağını söyledi.

Antalyaspor Stadı ne zaman bitiyor Haberi

Antalyaspor Stadı ne zaman bitiyor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, aksilik olmadığı takdirde Beşiktaş maçından itibaren Antalyaspor'un maçlarını yeni stadında oynayabileceğini bildirdi.


Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'da tekrar futbolu  harekete geçirmek, şehri ateşlemek için şampiyonluktan sonra bir takım projeler  yaptıklarını ve proje transferler gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Antalya Arena'nın sezona yetiştirilmesine yardımcı olmak amacıyla  gerekli yerlerde müdahalelerde bulunduklarını vurgulayan Gencer, şöyle konuştu: 

"İki ay önce valimiz ve büyükşehir belediye başkanımızla yaptığımız  toplantıda, stadın çimlerinde problem olduğunu söyledik. Çimin komple  Antalyaspor'a teslim edilmesini ve tüm masrafları kendimiz çekmek şartıyla sorunu  çözmeyi taahhüt ettik. Müteahhit, çim dahil bu işin sorumluluğunun kendisinde  olduğunu söyleyerek, 27 Eylül'deki Sivasspor maçına kadar çimin yetişmesinin  garanti olduğunu söyledi." 

Gencer, toplantıdan bugüne yeni stadını tribün koltuklarında çok az  eksik kaldığını, passolig ihalesini de kulüp olarak yaptıklarını belirtti. 

Antalyaspor, Beşiktaş...