01 / 05 / 2024

Antalyaspor Tesisleri açılışı

Antalyaspor Tesisleri açılışı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda Antalyaspor için yapacağı Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinin temeli atılıyor.

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi açıldı!

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 155 milyon 315 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Kaya tarafından açıldı.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beylerbeyi Tesisleri açıldı. Açılış törenine spor camiasından önemli isimler katıldı. Törenin ardından katılımcılar TFF Başkanı Hüsnü Güreli ev sahipliğinde tesisi gezdiler.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri açılışa hazırlanıyor!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tesisimizde bulunan binanın inşası sona erdi, açılış için gün sayıyoruz.” dedi.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Sancaktepe Ortadağ Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilen Ortadağ Spor Tesisleri açılış törenleri ile hizmete girdi.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti.

Antalyaspor Tesisleri açılışı Haberi

Antalyaspor Tesisleri açılışı


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda Antalyaspor için yapacağı Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinin temeli atılıyor.  İçinde futbol sahalarından futbol okuluna, fizik tedavi merkezinden yarı olimpik yüzme havuzuna kadar bir spor kulübün tüm ihtiyaçlarının yer alacağı tesis 1.5 yıl içinde hizmete açılacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim ve  amamlandığında hayatımda saklayacağım en önemli şereflerden bir tanesi olacak” dediği Antalyaspor kamp ve spor tesislerinin temeli atılıyor. 26 Mayıs Salı günü düzenlenecek törenle temeli atılacak.



AVRUPA’NIN EN İYİSİ OLACAK

Bir spor kompleksinden öte spor akademisi olacak Antalyaspor tesisleri, 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayacak. Tesislerin içerisinde 4 futbol sahası, 2 küçük futbol sahası, antrenman sahası, kamp alanlı konaklama tesisleri, konforlu sporcu odaları,...