01 / 05 / 2024

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.




Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin spor yatırımlarıyla ilgili açıklamalar yapan Başkan Çelik, Genel Müdür Baykan’a Amatör Spor Tesislerini de gezdirdi.

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Baykan’ın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik’e gerçekleştirmiş olduğu ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de katıldı. Başkan Çelik, Kayseri’de hayata geçirilen ve hayata geçirilecek olan spor yatırımlarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

 

Başkan Mustafa Çelik ile Genel Müdür Mehmet Baykan daha sonra Argıncık’ta inşa edilen Amatör Spor Tesisleri’ne geçtiler. 44 amatör kulüp için kulüp binalarının da yer aldığı tesisleri gezen Genel Müdür Baykan, tesislerle ilgili beğenisini ifade etti. Başkan Mustafa Çelik, büyük ölçüde tamamlanan tesislerin yakında amatör sporun hizmetine açılacağını söyledi. 


Geri Dön