01 / 05 / 2024

Antalyaspor Tesisleri açılıyor

Antalyaspor Tesisleri açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda Antalyaspor için yapacağı Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinin temeli atılıyor.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Antalyaspor Tesisleri bugün açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin "Antalyaspor'a en iyisi yakışır" sloganı ile Döşemealtı'da inşa ettiği ve kısa süre önce kulübe devrettiği Antalyaspor Tesisleri, bugün törenle hizmete açılıyor.

İskenderun Belediyesi Yüzme Havuzu hizmete açılıyor!

İskenderun Belediyesi yüzme havuzu vatandaşların hizmetine açılıyor. Sarıseki’deki sosyal tesisleri içerisinde bulunan yüzme havuzu 10 Eylül Cumartesi günü halkın hizmetine açılacak.

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri bugün açılıyor!

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Hava muhalefeti nedeniyle açılışı ertelenen Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri 6 Ekim Salı günü açılıyor. Saat 17.30’da gerçekleştirilecek açılışa tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.

Bursa Orhangazi Hamam Sosyal Tesisleri açılıyor!

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı.

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri açılıyor!

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Toçoğlu, “İki sentetik saha, tribün ve konaklama binasının bulunduğu altyapı tesislerinin açılışını çevre düzenleme çalışmalarının ardından gerçekleştireceğiz” dedi.

Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri açılıyor!

Gazilerin ruhsal ve bedensel olarak hayata hazırlanma ve rehabilitasyonlarını sağlama amacıyla kurulan Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri'nin açılışı 29 Aralık Pazartesi günü Ankara'da yapılacak.

Şanlıurfa Güllüoğlu Süt ve Hayvancılık Entegre İşletme Tesisleri 24 Nisan'da açılıyor!

Baklavacı Güllüoğlu’ nun toplam 8 milyon TL'lik bir yatırımla Şanlıurfa’ da kurduğu Güllüoğlu Süt ve Hayvancılık Entegre İşletme Tesisleri 24 Nisan Perşembe günü üretime açılıyor...

Mehmet Akif Ersoy Parkı ve Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Ankara Esenboğa Havalimanı geçiş güzergâhında 29 bin metre kare alan üzerine inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Parkı ve Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

Çankaya Belediyesi yeni başkanlık binası yarın açılıyor!

Çankaya Belediyesi yeni başkanlık binası yarın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla açılıyor...

Panora GYO yüzde 75 nakit temettü garantisi ile halka açılıyor!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı çifte garanti ile 15-16-17 Mayıs'ta halka açılıyor...

Antalyaspor Tesisleri açılıyor Haberi

Antalyaspor Tesisleri açılıyor


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda Antalyaspor için yapacağı Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinin temeli atılıyor.  İçinde futbol sahalarından futbol okuluna, fizik tedavi merkezinden yarı olimpik yüzme havuzuna kadar bir spor kulübün tüm ihtiyaçlarının yer alacağı tesis 1.5 yıl içinde hizmete açılacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim ve  amamlandığında hayatımda saklayacağım en önemli şereflerden bir tanesi olacak” dediği Antalyaspor kamp ve spor tesislerinin temeli atılıyor. 26 Mayıs Salı günü düzenlenecek törenle temeli atılacak.



AVRUPA’NIN EN İYİSİ OLACAK

Bir spor kompleksinden öte spor akademisi olacak Antalyaspor tesisleri, 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayacak. Tesislerin içerisinde 4 futbol sahası, 2 küçük futbol sahası, antrenman sahası, kamp alanlı konaklama tesisleri, konforlu sporcu odaları,...