29 / 04 / 2024

Bursa Orhangazi Hamam Sosyal Tesisleri açılıyor!

Bursa Orhangazi Hamam Sosyal Tesisleri açılıyor!

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı.



Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor.

Hamam, saunalar, yüzme havuzu ve jimnastik salonlarının yer alacağı tesisler tamamlandı. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı. Hamamda artık doğalgaz kullanacak. Hem hamam, hem de saunaların olduğu bölümler elden geçirilerek daha modern bir hale getirildi. Bunun yanı sıra yüzme havuzu da yapıldı. Orhangazi Belediyesi, hamam ve sosyal tesislerde bir de jimnastik salonu da oluşturuyor. Buna göre fitness salonunda konulacak olan jimnastik aletleri farklı günlerde kadınlar ve erkeklere hizmet verecek.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hamam ve Sosyal Tesisler’de yapılan son düzenlemeleri yerinde inceledi. Çağlayan, “Katı yakıt kullanımından dolayı çevre kirliliğini ortadan kaldırdık. kurban bayramı ile birlikte tesisler hizmete girecek” dedi.


Hürriyet 


Geri Dön