16 / 05 / 2024

orhangizi Hamam Sosyal Tesisleri ne zaman açılacak

orhangizi Hamam Sosyal Tesisleri ne zaman açılacak

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı.

TOKİ 2022 Amasya Hamamözü’nde 157 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Amasya Hamamözü projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Hamamözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Hamamözü 2022 sosyal konut projesi...

Ankara'ya 5 milyon TL'lik hamam inşa ediliyor!

Çamlıdere Belediyesi Ankara'ya, Türkiye'nin en büyük hamamlarından birini inşa ettiriyor. 31 Ağustos’ta ihalesine çıkılan ve 17 Eylül’de sözleşmesi imzalanan en büyük hamam ve sosyal tesisi 5 milyon 70 bin liraya yaptırılıyor.

Bursa Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Hatay Reyhanlı'ya sosyal tesis inşa ediliyor!

Hatay Reyhanlı'da, içerisinde Türk hamamının da yer alacağı 4 katlı sosyal tesisin temeli atıldı.

Bursa Orhangazi'de hamam ve fitness salonu hizmete girdi!

İlçe merkezindeki eski hamam Orhangazi Belediyesi tarafından yenilendi. Belediye tarafından işletilecek Şehir Hamamı ve Sosyal Tesisler törenle açıldı.

Bursa Orhangazi Hamam Sosyal Tesisleri açılıyor!

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı.

Tahir Ağa Hamamı restorasyonunda sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kent ziynetlerinin ayağa kaldırılması yönünde Mudanya’da yürüttüğü projelerden biri olan Tahir Ağa Hamamı’nı sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin merkezi haline getirecek proje tamamlanma aşamasına geldi.

Manisa İshakpaşa Hamamı'nda tadilat başladı!

Ulucami Külliyesi’nde yer alan Manisa İshakpaşa (Çukur) Hamamı’na Şehzadeler Belediyesi sahip çıktı. Uzun yıllar harap vaziyette bulunan hamamı Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden kiralanan tarihi yapı bundan sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılacak.

Starport Residence sosyal olanakları!

Starport Residence sosyal olanakları arasında; açık - kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hamam, kafeterya, resorant, konfrens salonu, mescit, 7 bin 700 metrekare peyzaj, 260 araçlık otopark alanı bulunuyor...

Vadi İstanbul Evleri sosyal imkanları!

Vadi İstanbul Evleri sosyal imkanları arasında; ; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness center, futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, sauna, tenis kortu, yürüyüş parkuru ve Türk hamamı mevcut...

Bursa'daki Muallimzade Hamamı kültür merkezi oldu!

Bursa’da restorasyon çalışmaları tamamlanan İncirli Caddesi' ndeki 5 asırlık Muallimzade Hamamı, kültür merkezi olarak hizmete girdi. Tarihi bina artık sosyal ve kültürel etkinliklerin merkezi olacak...

Muallimzade Hamamı açılış için gün sayıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa sürede çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak olan Muallimzade Hamamı’nın Yıldırım’ın sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlayacak bir merkez olacağını söyledi.

Bursa Muallimzade Hamamı kültür merkezi oluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa sürede çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak olan Muallimzade Hamamı’nın Yıldırım’ın sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlayacak bir merkez olacağını söyledi....

orhangizi Hamam Sosyal Tesisleri ne zaman açılacak Haberi

orhangizi Hamam Sosyal Tesisleri ne zaman açılacak

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor.

Hamam, saunalar, yüzme havuzu ve jimnastik salonlarının yer alacağı tesisler tamamlandı. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı. Hamamda artık doğalgaz kullanacak. Hem hamam, hem de saunaların olduğu bölümler elden geçirilerek daha modern bir hale getirildi. Bunun yanı sıra yüzme havuzu da yapıldı. Orhangazi Belediyesi, hamam ve sosyal tesislerde bir de jimnastik salonu da oluşturuyor. Buna göre fitness salonunda konulacak olan jimnastik aletleri farklı günlerde kadınlar ve erkeklere hizmet verecek.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hamam ve Sosyal Tesisler’de yapılan son düzenlemeleri yerinde inceledi. Çağlayan, “Katı yakıt kullanımından dolayı çevre kirliliğini ortadan kaldırdık. kurban bayramı ile birlikte tesisler hizmete girecek”...