29 / 04 / 2024

Antalyaya hizmet zamanı

Antalyaya hizmet zamanı

Seçimden çıkan tek başına iktidar en çok Antalya'yı heyecanlandırdı. Yatırımların hayata geçmesi ile birlikte Antalya 12 ay cıvıl cıvıl olacak

3 bin 336 TL hesaplara yatacak! Ekim 2022 Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? İşte son durum!

Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın açıkladığı evde bakım ücretlerinde son durum merak ediliyor. Peki hizmetçinin ekim ayı maaşı ödenecek mi? 6 Ekim 2022 Evde bakım ödemeleri ne zaman hesaba yatacak? Detaylar burada...

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Çekmeköy Zin D Zer projesi konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor. Peki Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Gebze'deki Fatih Hastanesi ne zaman bitecek?

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze'deki Fatih Devlet Hastanesi'nin ne zaman bitirileceğine ve hizmet veren birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

BODTO Hizmet Binası ne zaman tamamlanacak?

2017 yılı içerisinde tamamlanması beklenen Bodrum Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası inşaat süreci tüm hızıyla devam ediyor.

Talas Belediyesi'nin ek hizmet binası ne zaman bitecek?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, cuma namazını kıldığı Talas'ta yapımı tamamlanma aşamasına gelen Talas Belediyesinin ek hizmet binasındaki çalışmaları inceledi.

Adıyaman Hizmet İçi Eğitim Merkezi'nin inşaat ihalesi ne zaman?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milli Eğitim Hizmet İçi Eğitim Merkezi İnşaat yapım ihalesinin 24 Mart 2016’da yapılacağını bildirdi. Hizmet içi eğitim merkezinin maliyetinin 33 Milyon TL olacağını ifade edildi.

Isparta Müftülük Hizmet Binası inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Sermet Mahallesi’nde 2013 yılının son aylarında temeli atılan yeni Müftülük Hizmet Binası inşaatı, ödenek yetersizliği nedeniyle bitirilemedi. İnşaatın bitirilmesi için yaklaşık 5 Milyon TL’ye ihtiyaç var. Bu konuda devlet desteği bekleniyor.

Pişkin Vinç, Antalya'da hizmet veriyor!

Pişkin Vinç, 25-85 tonluk vinç parkıyla Alanya, Gazipaşa ve Manavgat'a hizmet veriyor. Gazipaşa ve Manavgat'ta vinç hizmetleri verdiklerini söyleyen Murat Pişkin, ilkelerinin taahhütlerini zamanında yerine getirmek olduğunu bildirdi.

Nevşehir Kaymaklı Belediye Hizmet binası yenileniyor!

1977 yılında inşa edilen Kaymaklı Belediye Hizmet Binası aradan geçen zaman içerisinde yıpranmasının ardından Belediye Başkanı Halit Elma, Belediye binasını kasabaya yakışır bir şekilde yenilediklerini kaydetti.

Mevlüt Çavuşoğlu: Şimdi Antalya'ya hizmet zamanı!

Seçimden çıkan tek başına iktidar en çok Antalya'yı heyecanlandırdı. Yatırımların hayata geçmesi ile birlikte Antalya 12 ay cıvıl cıvıl olacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası açıldı!

Bursa’da 1879 yılında Vali Ahmet Vefik Paşa zamanında, Eşref ve Hüsnü beylerin Belediye reislikleri döneminde yaptırılan hizmet binasından sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni ve modern hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Antalyaya hizmet zamanı Haberi

Antalyaya hizmet zamanı

Milletvekili genel seçimlerinin tamamlanıp sandıktan AK Parti iktidarının çıkması Antalya'nın önünü açtı. Seçim öncesi Antalya için en somut proje vaatlerini ortaya koyan AK Parti'nin önceki gün gerçekleşen MYK toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun vaatler için bir an önce harekete geçilmesi talimatı vermesi kenti heyecanlı bir bekleyişe yöneltti. Antalya 2023 yılında 22 milyon turist ve 25 milyar dolar turizm gelirine doğru yelken açtı. 


ANTALYA UÇUŞA HAZIR 

Bu ay ortasında G20 Zirvesi'ne ve Nisan 2016'dan itibaren EXPO 2016'ya evsahipliği yaparak tüm dünyada adını bir kez daha duyuracak olan Antalya, vaat edilen yatırımların hayata geçmesi ile arkasına aldığı bu rüzgarı sonuna kadar kullanmak istiyor. Antalya; üçüncü havalimanı, otoyollar, hızlı tren hatları, limanlar, kongre merkezleri, yeni golf sahaları, dev sağlık tesisleri gibi yatırımlarla uçuşa geçmeye hazır...