13 / 05 / 2024

antalyaya kışın turist geliyormu

antalyaya kışın turist geliyormu

Titreyengöl - Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan, turizm sektörü çalışanlarının kışın mağdur olmaması için bölgede turizmin 12 aya çıkarılması gerektiğini bildirdi....

Antalya Boğaçayı'nda taşkın için 1.6 milyar dolar harcanacak!

İMO eski başkanı Cem Oğuz, Boğaçayı Projesi’nde sadece taşkın için 1.6 milyar dolar harcanacağını belirterek, “Bu para Antalyalının cebinden çıkacak ve sadece taşkını önlemek için harcanacak” dedi

İzmir Kınık'taki Yaylakent Köprüsü bakıma alındı!

Kınık'ta yağışta hasar gören ve yıkılma tehlikesi bulunan köprünün yeniden yapımına Bakan Eroğlu'nun talimatıyla başlandı. Şiddetli yağış sebebiyle ayakları hasar gören ve yıkılma riski bulunan Yaylakent Köprüsü'nün yeniden inşasına başlandı

Çağatay Kılıç: Türkiye'ye 750'yi aşkın saha inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bu yaz 750'yi aşkın mahalle tipi diye tabir ettiğimiz futbol, basketbol ve voleybol sahasını yan yana Türkiyemizin bir çok ilinde, farklı mahallelerde inşa ettik." dedi.

Ödemiş, Kınık ve Bergama'ya doğalgaz müjdesi!

İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, İzmir'in doğalgaz bekleyen ilçeleri Ödemiş, Kınık ve Bergama'ya müjde verdi. Yandımata, bu ilçede bu yıl doğalgaz çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

ACE Mimarlık'ın Patika 30+ sergisi açıldı!

SMD üyesi A.Can Ersan ve Orçun Ersan'ın mimarlık ofisleri ACE Mimarlık'ın 30. Yıl Sergisi "Patika 30+" 22 Ocak 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde açıldı.

Hopa'da Taşkın Koruma İnşaatı ihalesi yapıldı!

Hopa ilçesi Taşkın Zararlarından Korunacak Taşkın zararlarını önlemek için Hopa ilçesine bağlı Çamlı Köyü ve Çamlı Deresi'nin taşkın koruma inşaatı işi 15 Aralık 2015 tarihinde ihale edildi.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nün yerine bina mı yapılacak?

Ünlü işadamı Mehmet Cengiz, İstanbul Boğazı manzaralı Hüseyin Avni Paşa Korusu ve Köşkü’nü aldı. Satış işleminden sonra köşk yandı. Cengiz şimdi yanan tarihi köşkün yerine yeni bina yapmak için hazırlığa başladı…

Trabzon Karadere Taşkın Koruma Projesi Tamamlandı!

Trabzon’un Araklı ilçesinde DSİ tarafından 11 köyü taşkınlardan koruması için yapılan ‘Karadere Taşkın Koruma’ inşaatı tamamlanarak hizmete girdi.

Kınık’a RES kuruluyor!

İzmir Kınık'ta, özel bir şirket tarafından kurulacak rüzgar enerji santrali (RES) için çalışmalara başlandı. RES için yollar genişletilirken, türbinlerin kurulacağı alanda yer alan ağaçlar kesildi.

Van depreminden sonra 20 bin aşkın konut yapıldı!

Van depreminden sonra bir yıl içinde mucizevi şekilde 20 bini aşkın konutu orada yapan, yapma kudretine sahip olan bir iktidar olduklarını vurgulayan Davutoğlu, "Her ev onarılacak, her okul eğitime açılacak, her sokak emniyetli hale gelecek." dedi.

Doğalgaz kışın kaç derecede yakılmalı?

Kış aylarında giderek soğuyan havalarda evdeki ısıyı sağlamak ve korumak için doğalgaz ve kombi kullanan ev sakinleri, kombiyi kaç derecede yakmalı? Doğalgaz kışın kaç derecede yakılmalı? İşte yanıtı..

TOKİ İzmir Kınık'ta dar ve orta gelirliler için konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi TOKİ, Kınık’ta dar ve orta gelirli vatandaşlar için 275 konut inşa edecek. Şimdiden 380 kişinin başvuruda bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Sadık Doğruer. “Kınık’ın değeri arttı.

Turkay Özgür taşkın alanları için imar uyarısı yaptı!

Antalya Su Yönetimi ve Taşkın Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan DSİ Müdürü Özgür, taşkın alanları için imar uyarısı yaptı. Özgür, "Belediyelerin taşkın koruma projelerinde DSİ onayının alınması önem taşımaktadır" dedi.

antalyaya kışın turist geliyormu Haberi

antalyaya kışın turist geliyormu


Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği(TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan, turizm sektörü çalışanlarının kışın mağdur olmaması için bölgede turizmin 12 aya çıkarılması gerektiğini bildirdi. Başkan Aydoğan, yaptığı açıklamada, bölge destinasyonunda turizm sezonunun 7 ay ile sınırlı olduğunu kaydetti. 


Bölgede kışın otellerin yüzde 70 oranında sezon bitimine bağlı kapalı olduğunu belirten Aydoğan, halk arasında ölü sezon diye tabir edilen dönemde 35 bin turizm sektörü çalışanının açıkta kaldığını söyledi. Aydoğan, Antalya bölgesinin en konforlu konaklama tesislerinin bölgede bulunmasına karşın Avrupa futbol takımları, bisiklet sporcuları, doğa sporları, eko, sağlık, Nordic Walking, doğa yürüyüşü, botanik, golf ve kongre turizmine bağlı kış turizm canlılığının oluşturulamadığını kaydetti. 


Alternatif turizm çeşitiliğiyle 7 aylık sınırlı turizm sarmalından çıkılması gerektiğini aktaran Aydoğan, buna bağlı olarak nisan ortalarında aktif turizm sezonu başladığında turizm sektöründe...