29 / 04 / 2024

antalye kestel imar planı

antalye kestel imar planı

Alanya’ya gelen TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’a Alanya Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top ‘İçinde inekler otluyor’ dediği antik kent Naula hakkında bir rapor sundu.

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri imar bekliyor!

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

Bursa Kestel OSB'de imar planı değişikliği!

Bursa Kestel Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin 1/2000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya 26 Ekim 2016 tarihinde çıkarıldı. İmar planı 26 Kasım 2016 tarihinde askıdan indirilecek.

Alanya Kestel ve Mahmutlar'ın imar planı tamam!

Alanya Belediyesi’nce hazırlanan ve onaylatılan Mahmutlar ve Kestel Mahalleleri’nin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının vatandaş itirazları doğrultusunda yapılan değişiklikleri onaylanarak kesinleşti.

Alanya Kestel ve Mahmutlar'ın imar planları kesinleşti!

Mahmutlar ve Kestel Mahalleleri’nin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının vatandaş itirazları doğrultusunda yapılan değişiklikleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanarak kesinleşti.

Alanya Mahmutlar Mahallesi'nin imar planı onaylandı!

Kestel Mahallesi’nin planını hazırlayıp Antalya Büyükşehir Meclisi’nden oybirliği ile geçiren Alanya Belediyesi, yapılan Ekim Meclisi'nde de Mahmutlar Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planını onaylattı.

Alanya Kestel imar planı onaylandı

Büyükşehir Belediye Meclisi, Kestel'in 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı'nı onayladı. Böylece üniversite bölgesinden geçecek Çevreyolu'nun üzerindeki arsalarda 9 katlı yapılaşma yapmak mümkün olacak .

Kestel Barakfaki imar planı değişikliği askıda!

Bursa Kestel ilçesine bağlı Barakfaki Mahallesi 2561 nolu parselin ticaret alanı olmasına ilişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği 10 Eylül'de askıdan inecek...

Bursa Kestel kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Bursa Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi riskli alana ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Kestel'de asfalt sezonu!

Kestel belediyesi ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklar da asfaltlama çalışmalarına başladı. Yener Acar Kale Mahallesi başta olmak üzere tüm mahallelerde yürütülecek çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Kestel'de asfalt sezonu açıldı!

Kestel Belediyesi ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklar da asfaltlama çalışmalarına başladı. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ilk etapta 10 bin 667 ton asfaltı dökeceklerini kaydetti

Kestel Belediyesi asfalt sezonunu açtı!

Kestel Belediyesi, ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Alanya Kestel Mahallesi iskele amaçlı imar planı değişikliği askıya çıktı!

Antalya Alanya İlçesi, Kestel Mahallesi sınırları içerisindeki “ İskele ” amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Bursa Kestel sit alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda!

Bursa Kestel Derekızık Mevkii, 3. Derece doğal sit alanları içinde yer alan, 1/25 000 ve 1/5 000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planları değişikliği 22 Ekim'de askıdan inecek...

antalye kestel imar planı Haberi

antalye kestel imar planı

Dün Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy Alanya’ya geldi. Başkanlık seçimleri öncesi turizm beldelerini ziyaret turuna çıkan Ulusoy gittiği şehirlerdeki sorunlarla da yakından ilgileniyor.


RAPORDA NE VAR?

Alanya Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan Naula antik kenti yıllardır bakım yapılmayı bekliyor. Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top antik kentin bakımının yapılması ve turizme kazandırılması için mücadele ediyordu. Dün Başaran Ulusoy’un yanına gelen Muhtar, Naula ile ilgili bir rapor sundu. Naula’nın özelliklerinden bahsedilen raporda ayrıca Turizm Bakanlığı’na daha önce gönderilmiş olan raporlarda yer aldı.


TELEFON TRAFİĞİ

Rapora göz gezdiren Ulusoy birkaç telefon görüşmesi yaptı. ALTSO Meclis Üyesi ve Gökbel Güreş Ağası Kerim Yılmaz’la birlikte konuyu görüşen Ulusoy, Naula Antik Kenti’nin turizme kazandırılması gerektiğini söyledi. Bazı bürokratları arayarak konuyla ilgilenmeleri gerektiğini belirten Ulusoy kendisinin de konuyu...