29 / 04 / 2024

Kestel Belediyesi asfalt sezonunu açtı!

Kestel Belediyesi asfalt sezonunu açtı!

Kestel Belediyesi, ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.



Kestel Belediyesi, ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Kale Mahallesi başta olmak üzere tüm mahallelerde yürütülecek çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yener Acar, "Son günlerde havaların müsait olmasını fırsat bilerek ilçemizde daha önceden tespiti yapılmış olan cadde ve sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarımıza başladık. Çalışmalar kapsamında ilke etapta 10 bin 667 ton asfaltı ilçemiz cadde ve sokaklarında kullanacağız. Hava muhalefeti nedeniyle ilçe genelinde yapılan tuzlama çalışmalarında zarar gören cadde ve sokaklarımızda, altyapı ve Mobese çalışmalarında kazı yapılan bölgelerde aynı zamanda bin ton yama çalışması yapılacak. 

Kestel Belediyesi olarak 2015 yılı kapsamında ilçemiz genelinde asfalt sorunu olan tüm cadde ve sokaklarımızda yenileme bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 


Burs Hakimiyet


Geri Dön