02 / 05 / 2024

Antares avm porland

Antares avm porland

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Antares AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Antares AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antares AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Antares AVM bayramda kaçta açılacak?

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Antares AVM bayramda açık mı?

Antares AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antares AVM bayramda açık mı? Antares AVM bayramda kaçta açılacak?

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Ankara Antares AVM'nin 7. yılı kutlandı!

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kuruluşunun 7. ziyaretçiler ve kiracılarla birlikte pasta keserek kutladı. Eylül ayında bünyesine kattığı ulusal ve uluslararası yeni markalarla büyümeye devam ediyor.

Baydöner, Ankara'daki 5.restoranını açtı!

YURTİÇİ ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Ankara'daki 5., Türkiye'deki 85. Restoranını Ankara Antares AVM'de Açtı.

Baydöner Ankara'daki 5. restoranını açtı!

Baydöner, Türkiye’deki şık restoranlarına da yenilerini eklemeye devam ediyor. Dün Antares AVM’de Ankara’daki 5. Restoranını açan Baydöner İskender, yepyeni mağaza konseptiyle iskender lezzetini daha da keyifli bir hale getiriyor.

Porland Mağazası, yarın Prime Mall AVM’de kapılarını açıyor!

Bin 740 metrekare alanda, hem ev hem de gastronomi müşterilerine hitap eden Porland Mağazası, 13 Eylül’de Prime Mall AVM’de kapılarını açıyor. Üstelik açılışa özel 13 – 14 Eylül’de tüm ürünlerde yüzde 50 indirim...

Porland Kuşadası mağazası kapılarını açtı!

Kuşadası AVM ’ de, 1390 metrekare alanda, hem ev hem de gastronomi müşterilerine hitap eden Porland, dekorasyonda stil oluşturan binlerce çeşit, renk ve desen sunuyor...

Porland, Oasis AVM'de mağaza açtı!

2000 yılında Bağdat Caddesi’nde açtığı ilk stüdyo mağazası ile dekorasyon kavramına farklı bir bakış açısı sunan Porland, 3 Mayıs’tan itibaren Bodrum’da yepyeni yüzüyle dekorasyonda fark yaratanlarla buluşuyor...

Porland mağazalarında yeni yıl heyecanı!

2013 yılında 14 - 31 Aralık tarihleri arasında Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’ nda bulunan Porland mağazalarında bütün ürünlerde yüzde 75’ e varan indirim fırsatı...

Antares avm porland Haberi

Antares avm porland

Ankara Antares ve Armada AVM’de açtığı yeni mağazaları ile yurtiçinde toplam mağaza sayısını 28’e yükselten Porland, Fabrika ve Studio konseptli mağazaları ile hem ev kullanıcılarına hem de profesyonellere hitap ediyor.


Kendine özgü, dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan ‘Porland Fabrika’ konseptinde açılan mağazalarına bir yenisini daha ekleyen Porland, 1134 metrekare alana sahip Antares AVM mağazasında; günlük kullanım ve özel davet sofralarının yanı sıra her türlü ikramda kullanılmak üzere çeşit çeşit porselen takımlar, cam ve çelik ürünler, mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünleri, banyo takımları, ev ve ofis aksesuarları, her zevke ve bütçeye uygun hediyelik ürünler bulunuyor. Porland Fabrika mağazalarında, ev kullanıcılarının yanı sıra horeca kesimi için ayrıcalıklı ürün seçenekleri yer alıyor.


Aynı gün Armada AVM’de açılan ikinci mağazası ile Ankara’da mağazalarını...