04 / 05 / 2024

Antasya Residenceın ne kadarı satıldı

Antasya Residenceın ne kadarı satıldı

Ant Yapı’nın grup şirketlerinden Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm A.Ş bünyesinde Antasya için oluşturulan kiralama ve ikinci el satış ofisi ekibinden Müşteri Temsilcisi Cihan Akcan sorularımızı yanıtladı.

Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

Kuşadası'nda Biva İnşaat tarafından inşa edilen Doc's Nuova Residence projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

3S Kale Topaz Residence ön satışta!

İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da yükselecek olan TOPAZ Residence ön satışa çıktı. TOPAZ Residence'da konut fiyatları 828 bin TL ila 2 milyon 120 bin TL arasında değişiyor.

Greenox Urban Residence'ın temeli atıldı!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temel atma töreni geçtiğimiz gün atıldı.

ONS İncek’ten Anneler Günü'ne özel 10 bin TL hediye çeki!

25. yılını, ev sahiplerine özel sürpriz hediyelerle kutlamaya devam eden ONS İnşaat, Anneler Günü’ne özel ONS İncek Residence’dan daire alanlara 10 bin liralık hediye çeki veriyor.

Mirage Residence Güneşli ödeme koşulları!

Mirage Residence Güneşli projesinde konut fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı imzasını taşıyan Mirage Residence Güneşli'de daireler Eylül 2017 yılında teslim ediliyor...

Antasya Residence'ın yüzde 90'ı satıldı!

Ant Yapı’nın grup şirketlerinden Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm A.Ş bünyesinde Antasya için oluşturulan kiralama ve ikinci el satış ofisi ekibinden Müşteri Temsilcisi Cihan Akcan sorularımızı yanıtladı.

Antasya Residence'ta yaşam başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence'da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Antasya Residence'ta sona gelindi!

Ant Yapı, 617 dairelik dev projenin teslimlerine başladı Ant Yapı'nın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde sona gelindi.

Ant Yapı, 617 dairelik Antasya Residence'ın teslimlerine başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde sona gelindi. Örnek dairelerde ve Residence'ın tüm dairelerinde Grohe ürünleri tercih edildi

Mirage Residence Güneşli satış ofisi telefon!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazanın bulunduğu projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mirage Residence Güneşli satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Antasya Residence, Grohe ürünlerini tercih etti!

Ant Yapı’nın Antasya Residence projesinde sona gelindi. Ekim ayı sonu itibariyle teslimlerine başlanan Antasya Residence dairelerinde, GROHE ürünleri tercih edildi.

Antasya Residence Ümraniye'de yaşam başladı!

Ant Yapı’nın İstanbul’un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Ant Yapı Antasya Residence’da yaşam başladı!

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor.

Antasya Residenceın ne kadarı satıldı Haberi

Antasya Residenceın ne kadarı satıldı

Ant Yapı’nın grup şirketlerinden Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm A.Ş bünyesinde Antasya için oluşturulan kiralama ve ikinci el satış ofisi ekibinden Müşteri Temsilcisi Cihan Akcan sorularımızı yanıtladı:


Sizi tanıyabilir miyiz? 

1983 İstanbul doğumluyum. İstanbul’da geçen okul hayatım Konya Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezuniyetiyle son buldu. Piyasa araştırmaları ve spor sektöründe satış alanındaki tecrübelerim sonrasında 2011 yılının Ekim ayı itibarı ile Ant Yapı ailesine katıldım. 


Bir kiralama ve ikinci el satış ekibinin kurulma amacı nedir? 

Ant Yapı’nın en değer verdiği ilkelerden biri seçkin müşteri portföyünün kazan-kazan ilkesiyle birlikte sürdürülebilir ve devamlı olmasıdır. Bu nedenle bizim için müşteriler değil ‘’ANT YAPI DOSTLARI’’ vardır. Ant Yapı dostları bizi hemen her projede ilgiyle takip ederler. İşte bu noktada satış ve kiralama ekibi; bu profilin ahengini...