29 / 04 / 2024

3S Kale Topaz Residence ön satışta!

3S Kale Topaz Residence ön satışta!

Firma: 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.

Proje: 3S Kale Topaz Residence

İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da yükselecek olan TOPAZ Residence ön satışa çıktı. TOPAZ Residence'da konut fiyatları 828 bin TL ila 2 milyon 120 bin TL arasında değişiyor.



Milyonlarca insanın önünden gelip geçtiği, İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da yükselecek olan TOPAZ Residence projesinde, şehrin siluetine saygılı 13 katlı iki rezidans blok ve bu blokları birbirine bağlayan 3 bin 780 metrekare paylaşımlı ofis alanı bulunuyor.

Mimarisi, dünya çapında ödüllü Viva Architects tarafından tasarlanan TOPAZ Residence projesi talebin yüksek, nitelikli arzın düşük olduğu Topkapı bölgesindeki konut ve ofis ihtiyacını benzesiz şekilde karşılıyor. 

3S Kale Holding’in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu TOPAZ Residence projesi hem yerleşim hem de yatırım amacıyla büyük kazanç sunuyor. 

Gayrimenkul alanında köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışını hayata geçirdiği projelere yansıtan 3S Kale Holding’in, yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu TOPAZ Residence projesinde ön satışlar başladı. Topkapı’da büyük heyecanla beklenen proje, bölgenin konut ve ofis ihtiyacını karşılıyor.

Ön lansmana özel olarak peşin 13 bin 500 TL, yüzde 30 peşin, 24 ay vadeli satış seçeneğiyle 15 bin TL metrekare fiyatıyla satışa sunulan projede, konut fiyatları 828 bin TL ila 2 milyon 120 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede anahtar teslimi, Aralık 2022’de gerçekleştirilecek. 

Her ihtiyaca göre konut büyüklüğü

Mimarisi, dünya çapında ödüllere sahip Viva Architects tarafından hazırlanan 3S Kale TOPAZ Residence, yanı başındaki 3 büyük üniversitedeki öğrenciler, bölgede çalışan binlerce profesyonel ve çekirdek ailelere yönelik metrekarelerde tasarlandı. Modern mimariyi yansıtan 228 konutta, farklı ihtiyaçlar göz önüne alınarak tasarlanmış ergonomik, akıllı 1 oda 1 salon ve açık / kapalı mutfaklı 2 oda 1 salon tip konut ve yeni çalışma trendlerine uygun ‘Ev-Ofis’ seçeneklerine yer veriliyor. 

3S Kale Topaz Residence ön satışta!

Her yere kolay ve hızlı ulaşım

Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Yeşilköy gibi İstanbul’un köklü semtlerine komşu olan TOPAZ Residence, İstanbul’un merkezinde yaşam sunuyor. Şehir içi ulaşımın kalbi olan E-5 Çevreyolu’ndan direkt TOPAZ Residence’a girebilme fırsatı bulunuyor. Yine otomobille 10 dakikada ulaşılabilen Avrasya Tüneli ile Anadolu Yakası’na geçmek ise TOPAZ Residence’dan sadece 20 dakika. 

TOPAZ Residence, Davutpaşa YTÜ ve Merter Metro İstasyonu, Cevizlibağ Metrobüs İstasyonu ve Cevizlibağ Tramvay durağına yürüme mesafesinde konumlanıyor. Kara ve hava ulaşımı alternatiflerinin yanı sıra Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde yolculuk etmek isteyenler içinse deniz otobüsleri ve vapurlar hemen yanı başında bulunuyor.

Evden çalışmak artık daha keyifli olacak

Koronavirüs salgını ile birlikte hayatımıza giren yeni çalışma dinamikleri Ev-Ofis dönüşümüne hız kazandırdı. TOPAZ Residence’da evden çalışmanın rahatlığını yaşamak isteyenler için, tüm gereksinimleri giderecek şekilde tasarlanmış Ev-Ofis seçenekleri bulunuyor. 

1+1 ve küçük 2+1 A tipi konutların bulunduğu C Blok, rezidans konseptinde Ev-Ofis kullanımına uygun şekilde tasarlanacak. Bu bloktaki 2+1 A tipi konutların küçük odalarında, opsiyonel olarak açılabilir sistem duvar bulunacak. 

TOPAZ Residence ayrıca, iç mekan hava, nem, ısı ve gün ışığı fiziksel koşullarına yönelik bir alt yapıyla tüm gün keyifle evde zaman geçirmeye uygun özelliklerle tasarlandı. 2 oda 1 salon evlerde hem salondan hem de yatak odasından ulaşılan balkonlar ev ile sokak arasında bağlantı kurulurken, temiz havanın her daim evin içinde dolaşması planlandı. Lider markalarla tasarlanan mekanlar için tüm malzemeler itinayla belirlendi. 

İşin önde, evin arkada!

TOPAZ Residence’ın alt katında yer alacak 3 bin 780 metrekare alan üzerine kurulu paylaşımlı ofis, etkileşime açık ve daha özgür çalışma olanağı sunan esnek bir mimari ile tasarlandı. İstendiğinde mahremiyet istendiğinde çalışanların sosyal anlamda birbirlerinden beslenebilecekleri bir çalışma ortamı olarak hayal edilen bu alan, TOPAZ Residence sakinlerine ‘önde iş, arkada ev’ ayrıcalığı sunacak. 

Web: http://3skaletopaztopkapi.com.tr/


projeye sor



Geri Dön