17 / 07 / 2024

Anten A.Ş.

Anten A.Ş.

Yurtdışında onlarca ülkenin kullanmaya başladığı karasal dijital yayın sistemine geçişte 800 kule kurulması planlanıyor. İşin maliyeti 400 milyon TL'yi bulacak. Hedef yayın kalitesini yukarı çekmek

Çamlıca Kulesi açılış için gün sayıyor!

Anten kulelerini temizlemek için inşa edilen Çamlıca Kulesi’nde çalışmalar tamamlanıyor. 369 metre yüksekliğindeki yapının bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Çin, New York’un 5 katı büyüklüğünde anten inşa etti!

Çin gizli tuttuğu bir projeyle dünyanın en büyük antenini hayata geçirdi. Anten sayesinde bir denizaltı ile 100 metre derinlikte iletişim kurulabilecek.

Çamlıca Kulesi'nde son aşamaya gelindi!

Çamlıca'da inşa edilen 360 metrelik kule de son aşamaya yaklaşıldı. Çamlıca Kulesi'nde 1300 tonluk anteni yerleştirmek için hidrolik sistem kuruldu. Anten, hidrolik sistemle tepeye monte edilecek.

Fahriye Evcen'in evindeki çanak anten davası sonuçlandı!

Fahriye Evcen'in evindeki çanak anten davası sonuçlandı. Magazin dünyasından Burak Özçivit ile olan aşkıyla gündemden düşmeyen Fahriye Evcen'e oturduğu sitedeki evine çanak anten estetiği bozması nedeniyle açılan davada kötü haber.

Anten A.Ş., İstanbul'a 5 kule dikecek, çanak antenler gidecek!

Yurtdışında onlarca ülkenin kullanmaya başladığı karasal dijital yayın sistemine geçişte 800 kule kurulması planlanıyor. İşin maliyeti 400 milyon TL'yi bulacak. Hedef yayın kalitesini yukarı çekmek

Fahriye Evcen evine taktırdığı çanak anten için mahkemelik oldu!

Oyuncu Fahriye Evcen'in İstanbul İstinye'de oturduğu daireye taktırdığı klima ve çanak anten başına dert açtı

çamlıca Tepesi'ne 280 metrelik anten kulesi yapılıyor!

çamlıca'daki televizyon antenlerini toplayarak görüntü kirliliğini ortadan kaldıracak 'çamlıca Ortak Anten Kulesi', Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Anten A.Ş. Haberi

Anten A.Ş.

Türkiye'deki bütün televizyonların verici istasyonlarını birleştirmek ve analog yayından dijital yayına geçişi sağlamak amacıyla kurulan "Anten A.Ş." önümüzdeki yılın sonuna kadar 800 kule dikmeye hazırlanıyor. Bu işin bütçesi 400 milyon TL'yi bulacak. Bu yatırımın ardından sayısı 17 milyonu bulan çanak anten çöpe gidecek, şehirlerdeki görüntü kirliğinin önüne geçilecek. Yeni sistemle birlikte yayınların çok daha kaliteli izlenmesinin önü açılacak. Başta TRT, Kanal D, Show TV, ATV, NTV olmak üzere 16 yayıncılık şirketi ile Radyo televizyon Üst Kurulu (RTÜK) bünyesinde kurulan Anten A.Ş. firması öncelikle büyük şehirlerde kule dikecek. İkinci etapta ise kulelerin daha düşük nüfus yoğunluğu olan bölgelerde kurulması gündeme gelecek.


Türkiye'nin nüfusu en yoğun şehri İstanbul'da başta Çamlıca, Büyükçekmece, Kavacık ve Sultanbeyli olmak üzere birçok farklı bölgeye yayın kuleleri kurulacak....