26 / 05 / 2024

antik side yat limanı

antik side yat limanı

Kıyı değişiklikleri ile yapılacak düzenlemelerle antik Side'deki limanın büyütülerek yat limanı haline getirilmesine hazırlanılıyor...

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Amorium Antik Kenti turizme açılmayı bekliyor!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde birçok uygarlığın izlerinin bulguları bulunan Amorium Antik Kenti'nin proje bazlı yatırımlarla inanç turizmine açılması planlanıyor.

Roma dönemine ait Antik Tiyatro'ya 'prefabrik tuvalet' yapıldı!

Antalya Side'de Roma dönemine ait antik tiyatronun içerisine prefabrik tuvalet yapıldı.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Antik Side Kentsel Tasarım Projesi 2. Etap çalışmaları başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından, "Antik Side Kentsel Tasarım Projesi" 2. etap çalışmalarına başlanıldı.

Side'deki Anıtsal Çeşme restore edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Side Antik Kenti'ndeki Anıtsal Çeşme'de restorasyon ve konservasyon çalışmaları yeniden başlatılacak.

Manavgat Antik Side Kentsel Tasarım'a 5.2 milyon TL'lik yatırım!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Antik Side Kentsel Tasarım Projesi’ne başladı. Projenin ilk etabının 5 milyon 270 bin liraya mal olacak.

Manavgat Antik Side'de kentsel dönüşüm başladı!

MANAVGAT Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antik Side Kentsel Tasarım Projesi çalışmaları sürüyor.

İzmir Selçuk yatırıma doyacak!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.

Manavgat Antik Side Kentsel Tasarım projesi başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından hazırlanan “Antik Side Kentsel Tasarım Projesi” Liman Meydanı Turgutreis Caddesi’nden başladı.

Kaçak otelciler Side'nin peşinde!

Side Antik Kenti’nde 1. derece arkeolojik sit alanı olan ‘nekropol’de kaçak inşa edilen otellerin yıkımı için alınan karar, otel sahiplerini kızdırdı. Otel sahipleri Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan sit derecesinin düşürülmesini istedi.

West Side İstanbul'dan dev kampanyaya destek!

“Beylikdüzü’nün en değerlisi” mottosuyla akıllarda yer edinen West Side İstanbul, gayrimenkul yatırımı konusunda başlatılan dev kampanyaya çok büyük avantajlarla destek veriyor.

West Side İstanbul 0 peşinatla 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Çok avantajlı ulaşım imkanlarına sahip olan West Side İstanbul projesinde 0 peşinat, 0.79 faiz ve 120 ay vade imkanı sunuluyor. Proje yatırım amaçlı konut edinmeyi planlayanlar için de son derece cazip bir proje.

antik side yat limanı Haberi

antik side yat limanı

Hükümet kıyılarda imar değişikliklerine gitmeye hazırlanıyor. Kıyı değişiklikleri kapsamında yapılacak düzenlemelerle antik Side'deki limanın büyütülerek yat limanı haline getirilmesine hazırlanılıyor. 1. derece arkeolojik SİT alanı olan Side'de, kıyı değişikliği kapsamında düzenleme...