05 / 05 / 2024

Antonio Fenio

Antonio Fenio

İtalya'nın Venedik bölgesinde üretim yapan, Ege'de yatırım ve işbirliği olanaklarını araştıran İtalyan iş adamları, İzmir'in Buca ilçesine yatırım için kolları sıvadı. İş adamları Buca Belediye Başkanı Levent Priştina'yı ziyaret etti.

Antonio Banderas İngiltere'deki malikanesini satıyor!

İspanyol oyuncu Antonio Banderas İngiltere Surrey'de bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Banderas malikane için 2.9 milyon sterlin istiyor.

BM'den İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurma çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurması için çağrı yaptı...

Koronavirüs zenginlerine servet vergisi önerisi!

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, koronavirüs salgını sırasında zenginleşenlere 'servet vergisi' uygulanmasını tavsiye etti.

BM, İsrail'in yeni yerleşim inşasını uluslararası hukuka aykırı buldu!

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için yaklaşık 800 yeni konut inşası kararının, uluslararası hukuka göre açık bir ihlal olarak belirtti. 

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Suriye'deki imar yasası mültecilerin dönüşünü engelleyebilir!

Suriye'nin yeniden inşası kapsamında, savaşta zarar gören mülkler imara açılacak. Genel Sekreter Antonio Guterres ve Güvenlik Konseyi'ne gelen mektupta Suriye'deki imar yasasının mültecilerin dönüşünü erteleyebileceği ifade edildi.

Kiralık ve satılık sergisi!

Protocinema, Ani Çelik Arevyan, Antonio Cosentino, Gülşah Mursaloğlu, ve İstanbul’un Sesleri projesinin çalışmalarının yer aldığı grup sergisi ‘Kiralık, Satılık’a yer veriyor.

BM'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut kararına uyarı!

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail Parlamentosu tarafından onaylanan Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim planını hakkında uyarılarda bulundu.

Antonio Fernandez Rodriguez'den 210 milyon dolarlık miras!

Dünyaca ünlü bira markasının sahibi İspanyol Antonio Fernandez Rodriguez ölmeden hemen önce servetini köyündeki 80 kişiye bıraktı. Rodriguez'in ölümüyle 80 köylü 210 milyon dolar servetin sahibi oldu.

Antonio Banderas, İngiltere'den 2,4 milyon sterline ev aldı!

Antonio Banderas (55), kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Nicole Kimpel’la birlikte İngiltere’nin güneyindeki Cobham bölgesinden bir ev aldı. Oyuncu, “Güneşte bir mücevher gibi parlıyor” dediği saray yavrusu için 2.4 milyon sterlini gözden çıkardı.

Antonio Banderas'in Los Angelas'taki evi satışa çıkacak!

Antonio Banderas ve oyuncu eşi Melanie Griffith'in boşanma davaları sonuçlandı. Buna göre Griffith, Colorado'da yer alan malikalerini alacak. Stella adında bir kızları bulunan eski çiftin Los Angelas'taki evlerini de satışa çıkaracak.

Antonio Banderas-Melanie Griffith çifti malikanelerini sattı!

Geçtiğimiz yıl boşanan Antonio Banderas-Melanie Griffith çifti, Los Angeles'ta uzun yıllar yaşadıkları malikanelerini 16 milyon dolara sattı. Bu fiyat, bir rekor olarak değerlendiriliyor.

Antonio Banderas'ın malikanesi 16 milyon dolara satışta!

GEÇEN yıl boşanacaklarını duyuran Hollyvvood yıldızları Antonio Banderas ve Melanie Griffith, ABD'nin Los Angeles kentindeki malikânelerini yaklaşık 16 milyon dolara satışa çıkardı.

Antonio Fenio Haberi

Antonio Fenio

İtalya'nın Venedik bölgesinde üretim yapan, Ege'de yatırım ve işbirliği olanaklarını araştıran İtalyan iş adamları, İzmir'in Buca ilçesine yatırım için kolları sıvadı. 

Ege Bölgesi'nde yatırım ve işbirliği olanaklarını araştıran İtalyan iş adamları, ülkelerinin İzmir Konsolosu Antonio Fenio eşliğinde, Buca Belediye Başkanı Levent Priştina'yı ziyaret etti. Venedik'te, çoğunluğu inşaat sektöründe üretim yapan Gruppo Trivento Konsorsiyumuma üye iş adamları, Buca Belediyesi Başkan'ı Levent Piriştina'nın konuğu oldu. İlçesinin 500 bine dayanan nüfusu ile ilgili bilgi veren Başkan Priştina, yatırım olanaklarını anlatarak, her alanda işbirliği yapabileceklerinin altını çizdi. 


Son...