04 / 05 / 2024

Antplato dizayn

Antplato dizayn

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato'yu uluslararası alanda yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak Leed Gold adayı olarak tasarladı.

Antplato Basın Ekspres projesinde metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato Basın Ekspres projesinde ofis alanları 80 ila 172 metrekare arasında değişiyor ve modüler sistem genişleyebiliyor.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

50 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen Ant Yapı Antplato projesinin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor...

Antplato Basın Ekspres projesinde metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Antplato Basın Ekspres projesinde yer alan ofislerin fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor. İnşaat çalışmalarının yakında başlayacağı projede ofislerin alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da, İshak Uyar Müdürlüğü'nde kuruldu.

Antplato'da çalışmalar yakında başlayacak! Metrekaresi 4.500 TL'ye!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato projesinde inşaat çalışmaları yakında başlayacak. Antplato projesi Basın Ekspres Yolu 'nda hayata geçirilecek.

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Yağmur Baldan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ant Yapı Antplato'nun inşaat çalışmaları yakında başlayacak!

İnşaat çalışmaları yakında başlayacak Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak.

Ant Yapı Antplato projesinde metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato projesinde teslimler 24 ya sonra yapılacak. Projedeki ofislerin alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmaları yakında başlayacak!

Ofislerin metrekare birim fiyatının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmalarının yakında başlaması hedefleniyor. Projede ofislerin 24 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Antplato'da ofislerin metrekare fiyatı 4 bin 500 TL!

Ant Yapının Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun çevre dostu ofis katlan satışa çıkmaya hazırlanıyor. Proje toplam 35 bin metrekare inşaat alanına sahip..

Antplato'da inşaat çalışmaları ay sonu başlayacak! Metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde inşaat çalışmaları ise ay sonunda başlayacak. Teslimler çalışmalar başladıktan 24 ay sonra yapılacak.

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 TL! 2016 teslim!

Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Antplato ofis projesinde yer alacak olan 180 ofisin fiyatları 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Antplato'da inşaat çalışmaları başlıyor! Metrekaresi 4.500 TL'ye!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde inşaat çalışmaları ay sonu başlayacak. Basın Ekspres Yolu'ndaki projede toplam 180 ofis yer alacak.

Antplato dizayn Haberi

Antplato dizayn

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato'yu uluslararası alanda yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak Leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlarda sunan proje, "yeşil kiralama modeli" ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı...