04 / 05 / 2024

antplato ofisleri kaç metrekare

antplato ofisleri kaç metrekare

Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Antplato ofis projesinde yer alacak olan 180 ofisin fiyatları 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line Ofisleri 120 milyon dolarlık yatırım değeri ile 20 bin 436 metrekare arsa alanı yüzerinde inşa ediliyor. Peki Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları!

Ferko Line Ofisleri İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları 11 bin 750 TL'den başlıyor

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Seba Office Boulevard Ofisleri fiyat!

Toplam 204 adet bağımsız üniteden oluşan proje İstanbul İl'i Kağıthane'de yükseliyor. Seba Office Boulevard Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında 3 bin 500 TL + KDV'den başlıyor.

Antplato Basın Ekspres'te metrekaresi 4 bin 500 TL!

Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu seçti. Şirket 50 milyon dolar yatırımla inşa edeceği Antplato projesinde ofisleri satışa çıkardı..

Kağıthane, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla yenileniyor!

Kentsel Dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen Kağıthane, tarihi yapıların restorasyonu, yeni ticaret merkezi olarak yükselen ofisleri, şehrin merkezini saran ulaşım ağı, Sadabad ve Cendere Vadisi projeleriyle istanbul'un geleceğinde adını yazdırıyor...

Kağıthane Ofispark Avon'unda tercihi oldu!

Dünyanın en büyük doğrudan satış organizasyonu olan Avon, 2900 m2lik şirket merkez ofisleri için Tekfen Emlak Geliştirme tarafından geliştirilen Kağıthane OfisPark'ı seçti.

Ofispark Kağıthane Ofisleri'nde metrekaresi 3 bin 900 dolara!

Kağıthane'de konumlandırılan Ofis Park projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 3900 dolardan başlıyor

Sabri Ateş: Kaçak emlakçılara kimse dur demiyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, "Ankara'da genel müdürlüklerde sabah kim erken gelirse sandalyeyi o kapıyor. Devlette o kadar boş eleman varken, kaçak emlakçılara kimse dur demiyor" dedi

İBB'den Kağıthane'de 52 bin TL'ye satılık arsa!

İBB İstanbul Kağıthane'de arsa satışı için ihale düzenledi

antplato ofisleri kaç metrekare Haberi

antplato ofisleri kaç metrekare

Halkalı'da Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Antplato ofis projesi Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 180 adet ofis yer alıyor.


Antplato projesinin inşaatının bu ay sonunda başlaması düşünülüyor. Proje toplam 1.032 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Ant Yapı Antplato 50 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip. Projede yer alan ofislerin alanları 80 ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Halkalı Antplato projesindeki ofislerin metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor. Projedeki ofisler 2016 yılının sonuna kadar teslim edilecek.


Antplato Adres: Basın Ekspress Yolu, Fatih Caddesi, Dereboyu Sokak , Halkalı  İstanbul 


Ant Yapı Antplato iletişim

0216 630 68 68 - 0212 692 00 32

Web: