06 / 05 / 2024

antplato örnek ofisi

antplato örnek ofisi

Barrafranca masa Antplato örnek ofisinde ilk kez kullanıldı. Masa, New York’ta düzenlenen Best of the Year 2016 kapsamında Casa firmasına birincilik ödülünü getirdi

Koordinat Çayyolu’nda örnek daireler tanıtıldı!

Ankara’nın en gözde projelerinden Koordinat Çayyolu’nda, yeni satış ofisi ve örnek daireler kompleksi, düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Ödüllü Barrafranca masa Antplato örnek ofisinde!

Barrafranca masa Antplato örnek ofisinde ilk kez kullanıldı. Masa, New York’ta düzenlenen Best of the Year 2016 kapsamında Casa firmasına birincilik ödülünü getirdi

Antplato’nun örnek ofislerinde ödüllü masa!

Ant Yapı Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofislerinde dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin ‘Best of Year 2016’ ödüllü masasını tercih ediyor.

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato'da örnek ofisler hazırlandı!

Ant Yapı'nın ilk ofis projesi olan Antplato'da örnek ofisler Mayıs ayı sonunda hazırlandı. Satış ofisinin bina bünyesine taşınan projede inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

1Coastal City örnek daire!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği 1Coastal City Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri bulunuyor. 1Coastal City örnek daire seçeneklerini görmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Eagle Residence Kartal örnek daire!

Eagle Residence Kartal projesinde daire teslimleri bu ay içinde yapılıyor. Eagle Residence Kartal örnek daire seçeneklerini görmek için 0216 374 14 13 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Bursa Moda Bademli satış ofisi!

Bursa Moda Bademli satış ofisi ile 0224 451 39 39 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Emine Örnek Kolejinin karşısında inşa edilen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Era Net ofisi Ataşehir Örnek Mahallesi'nde açıldı!

' Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı ’ felsefesiyle aralıksız büyümesini sürdüren ERA Türkiye, franchise ağına yeni bir ofisi daha ekledi.Era Net ofisi Ataşehir Örnek Mahallesi'nde açıldı.

Antplato satış ofisi nerede?

Antplato projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede ofis alanları 80 - 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Antplato satış ofisi nerede?

Antplato satış ofisi!

Antplato satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Metrekaresinin 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği projedeki ofislerin alanları 80 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

Basın Ekspres Antplato Residence satış ofisi!

Basın Ekspres Antplato Residence satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 250 adet ofisten meydana gelen Antplato Residence'ta ofislerin alanlar 100 metrekare olarak tasarlandı...

antplato örnek ofisi Haberi

antplato örnek ofisi

Antplato örnek ofisinde ilk kez kullanılan Barrafranca masa, New York’ta düzenlenen Best of the Year 2016 kapsamında Casa firmasına birincilik ödülünü getirdi. Casa International Italia koleksiyonunda yer alan ve ünlü İtalyan tasarımcı Mauro Lippraini tarafından tasarlanan masa, yılın en önemli tasarımlarının yanı sıra dünya çapındaki tasarımcıları, mimarları ve üreticileri bir araya getiren, sektörün en prestijli tasarım ödülü Best of Year 2016’da Residential/Dining Tables kategorisinde ipi göğüslemiş oldu. Barrafranca, çarpıcı ve dinamik yapısıyla öne çıkıyor. Deri veya lake olabilen ayakları; cam, lake ya da ahşap kaplamalı tabla seçenekleri ile dikdörtgen ve yuvarlak versiyonlarla üretilebilen bir tasarım. Çoklu kombinasyonları sayesinde bulunduğu ortama kolayca uyum sağlayabiliyor. Casa, Best of Year 2015’te de Positano kanepeyle Residential/Sofa kategorisinde birincilik...