14 / 05 / 2024

Antteras Beylerbeyi ev fiyatları

Antteras Beylerbeyi ev fiyatları

İçerisinde 72 dubleks ve 16 normal konut bulunan Antteras Beylerbeyi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Beylerbeyi yanıtı veriliyor. Proje, Ant Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor...

Antteras Nev konut fiyatı ne kadar, proje ne zaman teslim edilecek?

Ant Yapı’nın Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği, Antteras Nev konut projesinde satışlar devam ediyor. Sınırlı sayıda konutun kaldığı projenin teslim tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Antteras Nev'de teslimler yıl sonunda!

Ant Yapı’nın Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği, Antteras Nev'de teslimler yıl sonunda yapılması hedefleniyor.

Antteras Nev satışa çıktı! Boğaz'a komşu yeni proje!

Ant Yapı’nın İstanbul Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği yeni projesi Antteras Nev' projesindesatışlar başladı. İstanbul'un en güzel manzaralarına sahip olan projede kentin tarihi dokusunu yansıtan mimari özelliklere sahip 6 blokta 54 adet konut bulunuyor....

Boğaz'dan ev almak isteyenler dikkat!

Boğazın en güzel semtlerinden Beylerbeyi ve Çengelköy’de konut fiyatları yüzde 30 civarında geriledi. Bölgede 100’e yakın yalı, yalı dairesi ve müstakil ev satılık. Bölgenin en büyük sorunu ise yoğun trafik ile otopark eksikliği...

TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beylerbeyi Tesisleri açıldı. Açılış törenine spor camiasından önemli isimler katıldı. Törenin ardından katılımcılar TFF Başkanı Hüsnü Güreli ev sahipliğinde tesisi gezdiler.

Ant Yapı, Antteras'ta 2. etap başlıyor!

Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor Ant Yapı, Antteras projesiyle Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor. Projenin bir diğer özelliği ise Türkiye'de ilk defa verilen Yeşil Bina sertifikası, ÇEDBİK-Konut'a sahip olması.

Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatlar!

Beylerbeyi Antteras Evleri fiyatları 1 milyon 965 bin liradan başlıyor. Antteras Evleri Beylerbeyi'nde yüzde 50 peşinatla, 12 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Ant Yapı Antteras'ta teslimler başladı!

Beylerbeyi sırtlarında, İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Antteras evlerinde teslimatlar başladı. Ant Yapı Dostları’nın büyük bir ilgiyle karşıladığı Antteras projesi, ileri teknolojiyle geleneksel konut sıcaklığını birleştiriyor.

Ant Yapı projelerinde son durum!

Antteras projesinde ev sahiplerine teslimler Haziran ayı sonunda başlıyor. Haziran ve Temmuz aylarında Ant Yapı'daki yenilikler, şantiyeleri ve şirketlerideki son gelişmeler şöyle:

Beylerbeyi Antteras'ta konut teslimlerine Haziran'da başlanıyor!

Ant Yapı imzalı Antteras projesinde teslim heyecanı başladı. Beylerbeyi sırtlarında, boğaza nazır konumuyla dikkat çeken projede teslimler Haziran ayında yapılacak..

Beylerbeyi Antteras projesi Haziran'da teslim!

Ant Yapı; İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Beylerbeyi sırtlarında, boğaza nazır konumlandırdığı ve çevre dostu BREEAM sertifikası adayı Antteras projesini Haziran ayında sahipleriyle buluşturuyor!.

1963 yılında Beylerbeyi'nde 12 bin liraya daire!

Reşat Altın'ın 138 liraya satıldığı 1963 yılında, Beylerbeyi'nde inşa edilmekte olan daireler 12 bin ile 15 bin lira arasında satılacakmış. 95 adet altın parasına ev satın almak mümkünmüş.

1948 yılında Beylerbeyi'nde 2.757 metrekare bahçe içinde bir ev 5.000 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 41 lira olduğu 1948 yılında Beylerbeyi'nde 2 bin 757 metrekare bahçe içinde, 2 katlı ahşap ev Türk Hava Kurumu tarafından 122 adet altın parasına, 5 bin liraya satılacakmış.

Antteras Beylerbeyi ev fiyatları Haberi

Antteras Beylerbeyi ev fiyatları

Antteras Beylerbeyi nerede sorusunun yanıtı öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. 65 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Teslimlerin 2015 yılının Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Beylerbeyi Ant Teras projesi, Ant Yapı imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


2 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dubleks konut tiplerinden meydana gelen Antteras Beylerbeyi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Beylerbeyi bölgesi cevabı veriliyor.



A, C ve D olmak üzere 3 farklı konut tipi bulunan Antteras Evleri 72 dubleks ve 16 normal konuttan oluşuyor. Proje toplam 300 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 


Beylerbeyi Ant Teras projesinin sosyal alanları arasında; fitness center, sauna, masaj odaları, cafe, Türk hamamı, buhar odası, açık-kapalı yüzme havuzları,...