02 / 05 / 2024

Beylerbeyi Antteras'ta konut teslimlerine Haziran'da başlanıyor!

Beylerbeyi Antteras'ta konut teslimlerine Haziran'da başlanıyor!

Ant Yapı imzalı Antteras projesinde teslim heyecanı başladı. Beylerbeyi sırtlarında, boğaza nazır konumuyla dikkat çeken projede teslimler Haziran ayında yapılacak..



Ant Yapı imzalı Antteras projesinde teslim heyecanı başladı. Beylerbeyi sırtlarında, boğaza nazır konumuyla dikkat çeken projede teslimler Haziran ayında yapılacak. 

Projenin 88 konutluk ilk etabında 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleksler ile 3+1 tek katta daireler yer alıyor. 2 + 1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler 187 ile 435 metrekare, 3 + 1 daireler ise 189 ile 263 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca birleştirme imkanı sunulan dubleks konutlar isteğe göre ikiz villalara dönüştürülebiliyor. 


İMKANI BOL

Manzarasıyla adından söz ettiren Antteras'ta birçok sosyal imkan da sunuluyor. Projede; panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, SPA & fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı yer alıyor. 

Projenin 88 konutluk ilk etabında 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleksler ile 3+1 tek katta daireler yer alıyor. 2 + 1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler 187 ile 435 metrekare, 3 + 1 daireler ise 189 ile 263 metrekare arasında değişiyor.  Ayrıca birleştirme imkanı sunulan dubleks konutlar isteğe göre ikiz villalara dönüştürülebiliyor. 

İMKANI BOL Manzarasıyla adından söz ettiren Antteras'ta birçok sosyal imkan da sunuluyor. Projede; panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, SPA & fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı yer alıyor. 


Posta


Geri Dön