19 / 05 / 2024

Anwar Homsı

Anwar Homsı

Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anwar Homsı, Mohammed Askıf, Abdulkader Alsadek, Mohamed Suheıl Hashash ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Mohamed K Al-Kalaı tarafından kuruldu.

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

Shaheen İstanbul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Shaheen İstanbul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Mıloud A. Enajad tarafından kuruldu.

Karas Grup Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karas Grup Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Emad A.G. tarafından kuruldu.

Homsi Group Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homsi Group Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hanı M Homsı tarafından kuruldu.

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Kıngdom İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile MD Anwar Azim tarafından kuruldu.

Türkmentürk Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkmentürk Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Aqmurad Mohammad Anwar ve Asadullah Aman Quli ortaklığında kuruldu.

Anwar Alfatih İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Alfatih İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali A. Owayez Al-Juboori tarafından kuruldu.

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Agha tarafından kuruldu.

Nour Arwad Gemi Ve Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nour Arwad Gemi Ve Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Labbadı tarafından kuruldu. 

Hayrat İstanbul Turizm Tekstil ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayrat İstanbul Turizm Tekstil ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Abed Khudhair tarafından kuruldu.

Anwar Homsı Haberi

Anwar Homsı

Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anwar Homsı, Mohammed Askıf, Abdulkader Alsadek, Mohamed Suheıl Hashash ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu. 


Halepli Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEKSTİL, KONFEKSİYON a. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul  tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik  tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve      pazarlamasını yapmak. c. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler...