05 / 05 / 2024

AOÇ lokanta ihalesi

AOÇ lokanta ihalesi

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından, 3 bin 356 metrekare açık, 1.246 metrekare kapalı alana sahip gayrimenkulün restaurant olarak 10 yıl süreyle kiralanması işi ihaleye çıkarıldı.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

AOÇ, Yenimahalle'deki depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 3596 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

AOÇ, depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 1412 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

AOÇ arazisi üzerindeki Hippoterapi Merkezi kiraya verilecek!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından AOÇ arazisi üzerinde inşa edilen Hippoterapi Merkezi’nin kiraya verileceğini duyurdu. 34 bin metrekarelik alana sahip tesis için 6 Mayıs’ta kiralama ihalesi  düzenlenecek.

Vatandaşlar AOÇ arazisi ihalesi için iptal istiyor! 

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin ihalesinin iptal edildiği TOKİ tarafından duyurulmuştu. TOKİ önünde protesto yapan kuruluş temsilcileri "Erteleme değil, iptal istiyoruz" dedi.

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden lokanta yapım ve kiralama ihalesi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yapım karşılığı uzun süreli kiralama ihalesi yapılıyor.

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

Merkez lokantası ihaleyle kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü, çiftlik içindeki merkez lokantası olarak bilinen işletmeyi 10 yıl kiraya vermek için ihaleye çıktı. Lokanta ihalesi için belirlenen şartlar şunlar...

Çankaya'da icradan 1 milyon TL'ye 2 satılık lokanta!

Çankaya Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan 2. sınıf 2 lokanta Ankara 27. İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. Toplam fiyatı 1 milyon TL olan lokantaların ihalesi 15 Ekim 2014 tarihinde yapılacak.

Gül Düğün Salonu aylık 25 bin TL'ye kiraya çıkıyor! İhalesi 31 Temmuz'da!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, lokanta düğün salonu ve toplantı salonu olarak kullanılan Gül Salonu'nu kiraya çıkıyor. Aylık 25 bin TL'den kiralanacak olan salonun ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut Kartal arsa ihalesi Dap - Ağaoğlu ortaklığının!

Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkarılan Kartal arsasının 2. oturumu dün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklif 1.3 milyar ile Dap Yapı Ağaoğu İnşaat ortaklığı tarafından geldi...

Finans Merkezi, Ağaoğlu tarafından inşa edilecek!

İstanbul Ataşehir'de inşa edilecek İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ihalesi sözleşmesi Ağaoğlu ile Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arasında imzalandı...

Ataşehir Finans Merkezi ihalesi resmen Ağaoğlu'nun!

Ataşehir Finans Merkezi ihalesi resmi olarak sonuçlandı. İhaleyi, 1 milyar 460 milyon TL'lik en yüksek teklifle Ağaoğlu Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş aldı...

AOÇ lokanta ihalesi Haberi

AOÇ lokanta ihalesi


Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünden:


Mülkiyeti Müdürlüğümüze ait olan Ankara ili Yenimahalle İlçesi 2098 ada 34 parselde bulunan 3.356,95 m² açık, 1.246,82 m² kapalı alana sahip toplam 4.603,77 m² (taşınmazın yola olan cephesine yapılacak olan ihata duvarı sonrası taşınmazda m² bazında artma veya eksilme olabilecektir) taşınmazın 10 yıl süre ile alakart restaurant, fiks menü restaurant, lokanta vb. olarak kullanılması amacıyla kiraya verilmesi işi, Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü Alım-Satım-Kiralama ve Kiraya Verme İhale Yönetmeliği’ne göre açık artırma usulü ile ihale edilecektir.

İhalede zarflar açıldıktan sonra evrakları tamam olan iştirakçiler arasında muhammen bedel üzerinden açık artırmaya gidilecektir.

1 - İdarenin

a) Adres                                              :  A.O.Ç....