24 / 07 / 2024

AOÇ restoran ihalesi

AOÇ restoran ihalesi

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından, 3 bin 356 metrekare açık, 1.246 metrekare kapalı alana sahip gayrimenkulün restaurant olarak 10 yıl süreyle kiralanması işi ihaleye çıkarıldı.

O ilde akaryakıt istasyonu, market ve restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı, akaryakıt istasyonu, market, restoran ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Belediyeden büyük fırsat! O ilde kafe, restoran ve arsa satıyor!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Celal Mahallesi'nde yer alan kafe, restoran ve arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

AOÇ, Yenimahalle'deki depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 3596 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

AOÇ, depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 1412 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

AOÇ arazisi üzerindeki Hippoterapi Merkezi kiraya verilecek!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından AOÇ arazisi üzerinde inşa edilen Hippoterapi Merkezi’nin kiraya verileceğini duyurdu. 34 bin metrekarelik alana sahip tesis için 6 Mayıs’ta kiralama ihalesi  düzenlenecek.

Vatandaşlar AOÇ arazisi ihalesi için iptal istiyor! 

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin ihalesinin iptal edildiği TOKİ tarafından duyurulmuştu. TOKİ önünde protesto yapan kuruluş temsilcileri "Erteleme değil, iptal istiyoruz" dedi.

Fatsa'da restoran yapımı ve gayrimenkul satış ihalesi 5 Nisan'da

Fatsa Belediyesi tarafından kafe-restoran yapımı-kiralama ihalesi ile 13 gayrimenkulün satış ihalesi 5 Nisan'da yapılacak...

Konya Meram'da 3.5 milyon TL'ye satılık restoran!

Meram Belediyesi, Büyükkovanağzı Mahallesi'ndeki restoranını ihale satıyor. Restoranın satış ihalesi 27 Eylül'de gerçekleşecek..

Alican Ağaoğlu yabancı ortaklarıyla yemek yedi!

Alican Ağaoğlu, geçtiğimiz akşam Gümüşsuyu Topaz Restoran’da şirketin yabancı ortaklarıyla yemek yedi. AGA plakalı araçların, İstanbul ziyaretleri boyunca yabancı ortaklara tahsis edildiği öğrenildi.

Alican Ağaoğlu yabancı ortaklarını ağırladı!

Alican Ağaoğlu, geçtiğimiz akşam Gümüşsuyu Topaz Restoran’da şirketin yabancı ortaklarıyla yemek yedi.

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi!

Ataşehir Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi ofis, restoran ve mağazalardan meydana geliyor. Detayları henüz belli olmayan proje İstanbul Ataşehir'de My Towerland projesinin yanında hayata geçirilecek.

Ali Ağaoğlu şoför kullanmıyor!

Ali Ağaoğlu önceki akşam Rus sevgilisi Sophia Larina ve bir arkadaşıyla birlikte İstinye Park'ta bulunan Emporio - Armani Restoran'da akşam yemeği yedi..

TBMM'den Beşiktaş'ta 1.9 milyon TL'ye kiralık restoran!

TBMM İdari ve Mali İşler Başkanlığı'na ait tarihi eser ve kasır bahçesi tapu vasıflı 2 taşınmaz restoran amacıyla 1 milyon 992 bin 240 TL'ye kiralama ihalesi 5 Mart 2015 tarihinde gerçekleşecek.

AOÇ restoran ihalesi Haberi

AOÇ restoran ihalesi


Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünden:


Mülkiyeti Müdürlüğümüze ait olan Ankara ili Yenimahalle İlçesi 2098 ada 34 parselde bulunan 3.356,95 m² açık, 1.246,82 m² kapalı alana sahip toplam 4.603,77 m² (taşınmazın yola olan cephesine yapılacak olan ihata duvarı sonrası taşınmazda m² bazında artma veya eksilme olabilecektir) taşınmazın 10 yıl süre ile alakart restaurant, fiks menü restaurant, lokanta vb. olarak kullanılması amacıyla kiraya verilmesi işi, Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü Alım-Satım-Kiralama ve Kiraya Verme İhale Yönetmeliği’ne göre açık artırma usulü ile ihale edilecektir.

İhalede zarflar açıldıktan sonra evrakları tamam olan iştirakçiler arasında muhammen bedel üzerinden açık artırmaya gidilecektir.

1 - İdarenin

a) Adres                                              :  A.O.Ç....