05 / 05 / 2024

AOSB revize edilen arsa fiyatları

AOSB revize edilen arsa fiyatları

Antalya Organize Sanayi Bölgesinin ( AOSB ) arsa metrekare fiyatları, arsa ve altyapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi.

Herkes indirim yaparken onlar zam yaptı! Ford Focus’a 112 bin 700 TL zam geldi!

Ford, ekim ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatlarını belirleyerek fiyat listelerini tek tek paylaştı. Revize edilen fiyat listelerine bakıldığında Focus modeline tamı tamına 112 bin 700 TL zam geldiği görüldü.

Skoda Kodiaq alacaklara kara haber! Tam 50 bin TL zam geldi!

Skoda, en çok sevilen modellerinden Kodiaq’a eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptığını açıkladı. Gelen zammın ardından revize edilen fiyat listesinin Skoda’nın resmi internet sitesinde paylaşıldığı öğrenildi.

Konut aidatları sorununun tek çözümü kat mülkiyeti kanunun revize edilmesinden geçiyor!

Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerdeki aidat sorununun, 1965 yılında kabul edilen Kat Mülkiyeti Kanunu revize edilmeden çözülemeyeceğini vurguladı.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Vakıfbank'tan 25 bin 500 liralık promosyon... 16 Kasım'da hesaplara yatacak!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın revize edilen banka promosyonu tutarı açıklandı.

Gram çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Mayıs 2022 altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatı son revize edilen verilere göre Mayıs ayının en düşük seviyesine ulaştı. Yatırımcıların faiz oranlarındaki artış beklentisiyle yöneldiği altın fiyatlarında düşüşler yaşanırken, rakamlar piyasa tahminlerinin çok altında gerçekleşti. Peki 16 Mayıs 2022 gram, çeyrek altın fiyatları ne kada

Reysaş GYO'nun 2020 yıl sonu revize edilen değerleme raporları!

Reysaş GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2020 yıl sonu değerlemelerini yapan değerleme şirketi Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından revize edilen değerleme raporlarını yayınladı.

Servet GYO'nun revize edilen gayrimenkul değerleme raporları!

Servet GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 29 Mayıs 2020 tarih 12233903-340.15E.5436 sayılı yazısına istinaden hazırlanan revize gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. 

Atakule Alışveriş Merkezi revize değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parselde yer alan Atakule Alışveriş Merkezine ilişkin raporu revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. Değerleme Kuruluşu tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde revize edilen rapor yayınladı. 

Vakıf GYO Fatih Kirmasti revize değerleme raporu 2019!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı revize edilen İstanbul İli Fatih İlçesi Kirmasti Mahallesinde bulunan gayrimenkule gayrimenkule gayrimenkule ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Vakıf GYO Çankaya Küçükesat revize değerleme raporu 2019!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı revize edilen Ankara İli Çankaya İlçesi Küçükesat Mahallesinde bulunan gayrimenkule gayrimenkule gayrimenkule ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Vakıf GYO Etimesgut revize değerleme raporu 2019!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı revize edilen Ankara İli Etimesgut İlçesinde bulunan gayrimenkule gayrimenkule gayrimenkule ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Vakıf GYO Rumeli Hisarı revize değerleme raporu 2019!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı revize edilen İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesinde bulunan gayrimenkule ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

AOSB revize edilen arsa fiyatları Haberi

AOSB revize edilen arsa fiyatları

AOSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, AOSB Yönetim Kurulu, 60 dolar olan arsa metrekare birim fiyatını 95 dolara yükseltti. Yeni arsa metrekare fiyatının mevcut alanlar ve beşinci tevsi alanında yapılacak yeni tahsislerde geçerli olacağı bildirildi.


Yapılan artışın bir zorunluluk olduğunu ifade eden AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, açıklamasında şu bilgileri verdi:


"Organize sanayi bölgeleri kar amacı gütmeyen kuruluşlardır. Yapılan düzenleme arsa, alt ve üst yapı yatırımlarındaki maliyetlerin artmasından kaynaklanan bir zorunluluktur. Metrekare fiyatları, arsa bedeli ile arazi üzerine yapılan alt ve üst yapı yatırımları ile imar planı düzenlemesi sonucu oluşan toplam maliyet üzerinden hesaplanır ve üzerine herhangi bir kar oranı konmadan belirlenir. Son dönemde bu kalemlerde yaşanan ciddi fiyat artışları sonucunda böyle bir düzenleme yapılması gerekti."


Akdeniz'de Yeni...