18 / 05 / 2024

Vakıfbank'tan 25 bin 500 liralık promosyon... 16 Kasım'da hesaplara yatacak!

Vakıfbank'tan 25 bin 500 liralık promosyon... 16 Kasım'da hesaplara yatacak!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın revize edilen banka promosyonu tutarı açıklandı.



Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla Vakıflar Bankası ile güncellenen banka promosyon sözleşmesine göre, Bakanlık merkez teşkilatı personelinin promosyonu 25 bin 500 liraya çıktı. Sözleşmeye göre, banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022'de personelin maaş hesaplarına gönderilecek. İşte MEB'in yeni promosyon ödemesi ile ilgili tüm detaylar..

Emekli maaşlarıyla başlayan bankaların promosyon yarışı ardından kamu kuruluşlarına sıçramıştı. Birçok kamu çalışanının promosyon ödemeleri güncellenerek arttırıldı. Promosyon ödemeleriyle ilgili gelişmeler Ekim ayında da devam etti. Bir çok kişinin merakla takip ettiği promosyon rakamları gün geçtikçe daha da yükseldi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de geçtiğimiz günlerde promosyon ödemelerinin yeniden gözden geçirilip revize edilmesi yönünde talimat vermişti. Bu talimat doğrultusunda harekete geçildi ve  Vakıfbank'la yeniden masaya oturuldu. İmzalanan eski sözleşme iptal edilerek yeni banka promosyon sözleşmesi imzalandı. Bu sözleşme kapsamında Bakanlık merkez teşkilatı personelinin promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanı merkez teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapıldığı Vakıflar Bankası ile personel başına 3 bin lira ödenmek üzere 1 Ocak 2021'den geçerli ve üç yılı kapsayan banka promosyon anlaşması, Bakan Mahmut Özer'in talimatıyla iptal edilerek yeniden düzenlendi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön