23 / 07 / 2024

Apaydınlar Yapı adres 

Apaydınlar Yapı adres 

Apaydınlar Yapı Denetim Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Apaydın tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi! Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak!

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi... Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak...

Eşini kaybeden kadınlar için açıklandı! Başvuru yapanlara 2000 TL ödeme yapılacak! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlar için duyuru yaptı. Başvuruda bulunanlara 2 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Apaydınlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Apaydınlar Yapı Denetim Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Apaydın tarafından kuruldu.

Şehit Yakınlarına Yapılacak Yardımlar Hakkında Bazı Kanunlarda Değişiklik!

Şehit Yakınlarına Yapılacak Yardımlar Hakkında Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

İmar planı itiraz dilekçesi 2021!

İmar plânlarına göre parselasyon plânları yapılıp, belediye ve mücavir alan içinde belediye encümeni, dışında ise il idare kurulunun onayından sonra yürürlüğe giriyor. Bu planlara bir ay içinde itiraz edilebiliyor. İşte imar planı itiraz dilekçesi 2021...

Aydınlar 34 Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar 34 Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tiftik tarafından kuruldu.

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akif Alın tarafından kuruldu.

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Akın, Mustafa Altuğ Akın, Mustafa Tuna Akın ve Ahmet Akın ortaklığında kuruldu.

Yayınlar Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayınlar Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmnece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saim Yayin tarafından kuruldu.

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Apaydınlar Yapı adres  Haberi

Apaydınlar Yapı adres 

Apaydınlar Yapı Denetim Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Apaydın tarafından kuruldu.

Apaydınlar Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
Şirketin amacı; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: Eyüp Sultan Mah.Kızılcık Sk. No:7a...