13 / 05 / 2024

APG İnşaat Rota Mavi Kartal satış fiyatları

APG İnşaat Rota Mavi Kartal satış fiyatları

2 blok şeklinde yükselen Rota Mavi Kartal projesi 193 konut ve 5 dükkandan meydana geliyor. Projenin 2017 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanıyor. İşte Rota Mavi Kartal fiyat listesi 2016...

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Selen tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Ekşi ve Kenan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rota Group Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Group Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Veliler tarafından kuruldu. 

Rotamavi MIPIM'de tanıtıldı!

APG İnşaat Yatırım’ın Kartal’da hayata geçirdiği “Rotamavi” projesi Fransa’da düzenlenen Mipim Fuarı’nda yabancı yatırımcılara tanıtıldı.

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Aktaş tarafından kuruldu.

Rota Profil Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Profil Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye ile bugün Seyrettin Kurt imzasıyla kuruldu.

Kartal Rota Mavi kampanyalı ödeme planı 2017!

Kartal Yakacık'ta APG İnşaat tarafından hayata geçirilen Rota Mavi projesi, Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına destek veriyor. İşte, Kartal Rota Mavi kampanyalı ödeme planı 2017...

APG İnşaat Rota Mavi teslimat!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Yakacık'ta yükselen Rota Mavi projesinde ev fiyatları 1+1'lerde 374 bin TL'den, 2+1'lerde 425 bin TL'den başlıyor...

Rotamavi Kartal Evleri ne zaman teslim?

2 blokta 193 daire ve 5 ticari birimden meydana gelen Rotamavi Kartal projesi APG İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Rotamavi Kartal Evleri ne zaman teslim?

Rota Mavi APG İnşaat fiyatları!

Rota Mavi APG İnşaat fiyatları 374 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Kartal'da yükselen Rota Mavi projesi Eylül 2017'de teslim ediliyor...

APG İnşaat Rota Mavi Kartal satış fiyatları Haberi

APG İnşaat Rota Mavi Kartal satış fiyatları

2 blok şeklinde yükselen Rota Mavi Kartal projesinin 2017 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanıyor. APG İnşaat imzasıyla tasarlanan Rota Mavi Kartal Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Rota Mavi Kartal fiyat listesi 2016!


Rota Mavi Kartal fiyatları 1+1 dairelerde 374 bin TL'den, 2+1 dairelerde 425 bin TL'den başlıyor.


Toplam 193 konut ve 5 dükkandan meydana gelen Kartal Rota Mavi projesinde 20 bin TL peşinatla, aylık taksitler 2 bin 690 TL'den başlıyor.


İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Yakacık'ta konumlandırıılan Rota Mavi Kartal projesinde dairelerin yanı sıra itness, sauna, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor. 


Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal / İstanbul


Tel: 444 28 78

Web: www.rotamavi.com

Pınar...