06 / 05 / 2024

Apı Group karadağ projesi

Apı Group karadağ projesi

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Karadağlı Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlı Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel Sarıkaya tarafından kuruldu.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

AEA Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

AEA Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Gül Karadağ tarafından kuruldu.

Nogul Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nogul Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Gül Karadağ tarafından kuruldu.

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Alper Apaydın API Group'u global bir markaya dönüştürdü!

API Group Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, öğrenciyken temellerini attığı API Group'u bugün dünyanın farklı ülkelerinde enerjiden tarıma, inşaattan turizme farklı sektörlerde yatırımları olan büyük bir şirketler topluluğuna dönüştürdü...

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Sera Group yurtdışına Karadağ'dan açılıyor!

Sera Group Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ozan Şener yaptığı açıklamada yurtdışında Karadağ'da işe başladıklarını açıkladı.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

API Group, Cityscape Türkiye Fuarı’na katılıyor!

API Group gayrimenkul sektörünün en önemli yatırım fuarı olan Cityscape Turkey’de yerini aldı. Profesyonel ekibiyle fuar için çalışmalarına başlayan firma, ayrıcalıklı fırsatlarıyla tüm yatırımcılarını burada bekliyor.

Retaj Group'tan Yalova'ya 35 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katar Kraliyet Ailesi'ne bağlı Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığının 35 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Retaj Thermal Hotel&Spa Yalova'da törenle hizmete açıldı.

IPM Invest – API Group Yeni ve Gelişen Pazarlarda birlikte hareket edecek!

IPM Invest ve API Group gelişmekte olan ve yeni pazarlarda güç birliği yaparak, hem aynı kulvarda olupta rekabet etmenin ötesinde iş birliği yapılabilirliğine güzel bir örnek sergilemek için bu kararı almıştır.

Prysmian Group yanma testlerinde akredite edildi!

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye, kablolara uygulanan “yanma testleri” kapsamında bir ilke daha imza attı.

Apı Group karadağ projesi Haberi

Apı Group karadağ projesi

Yurt dışına yaptığı projelerle tanınan Apı Group Karadağ'da hayata geçireceği son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, üzenlenen lansmanla tanıtılan Royal Blue Montegero projesi Kardağ'da inşa edilecek. 

Toplam 92 dairenin satışa çıktığı projede daire fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor. Projede 30 aya kadar varan vade seçenekleri sunuluyor. 

Apı Group yetkilileri, ev satın alanların Avrupa’da oturum hakkı da kazanacağı projenin deniz manzaralı olduğunu belirtti.