18 / 05 / 2024

API Group

API Group

API Group gayrimenkul sektörünün en önemli yatırım fuarı olan Cityscape Turkey’de yerini aldı. Profesyonel ekibiyle fuar için çalışmalarına başlayan firma, ayrıcalıklı fırsatlarıyla tüm yatırımcılarını burada bekliyor.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Alper Apaydın API Group'u global bir markaya dönüştürdü!

API Group Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, öğrenciyken temellerini attığı API Group'u bugün dünyanın farklı ülkelerinde enerjiden tarıma, inşaattan turizme farklı sektörlerde yatırımları olan büyük bir şirketler topluluğuna dönüştürdü...

API Group, Cityscape Türkiye Fuarı’na katılıyor!

API Group gayrimenkul sektörünün en önemli yatırım fuarı olan Cityscape Turkey’de yerini aldı. Profesyonel ekibiyle fuar için çalışmalarına başlayan firma, ayrıcalıklı fırsatlarıyla tüm yatırımcılarını burada bekliyor.

IPM Invest – API Group Yeni ve Gelişen Pazarlarda birlikte hareket edecek!

IPM Invest ve API Group gelişmekte olan ve yeni pazarlarda güç birliği yaparak, hem aynı kulvarda olupta rekabet etmenin ötesinde iş birliği yapılabilirliğine güzel bir örnek sergilemek için bu kararı almıştır.

Villaburada.com turizm sektörüne hızlı giriş yaptı!

API GROUP ve Apaydın Turizm’e ait Villaburada.com, daha önce Türkiye’de ağırlıklı olarak yabancıların kullandığı son zamanlarda Türklerin de yoğun şekilde kullanmaya başladığı villa kiralama sistemi...

Egeyapı Group kentsel dönüşüm projeleri ile büyüyecek!

Egeyapı Group, 400 milyar dolarlık bir bütçe ile gerçekleşmesi öngörülen Türkiye'nin kentsel dönüşümünden pay alacak

Yetişkin Yapı, Delta Yapı ve Kılıçoğlu Group Kartal'da 200 ofislik yeni proje başlıyor!

Kartal Adliye Sarayı'na 100 metre mesafede bulunacak olan yeni konut projesi Kılıçoğlu Group, Delta Yapı ve Yetişkin Yapı imzası taşıyacak. Projenin inşaatı iki ay sonra başlayacak

KKG Group'tan Pelican Hill'de 330 bin liraya 2+1!

Keleşoğlu, Kemeroğlu ve Gül İnşaat'ın ortak girişim şirketi olan KKG Group tarafından yapılan Büyükçekmece Pelicanhill Evleri'nde en yüksek konut fiyatı 650 bin lira olarak belirlendi

Ceylan Group'tan Ceylan Residence'ta 165 bin liraya 2+1!

Ceylan Group'un hayat verdiği Ceylan Konut Projesi'nde teslimler 2012 yılının Mart ayında gerçekleşecek

Bolelli Group"tan Dream Evleri"nde 118 metrekare 189 bin TL"ye!

çekmeköy Taşdelen'de inşa edilen Dream Evleri, Bolelli Group imzasıyla yükseliyor....

Deniz Coşkun, Egeyapı Group ekibine katıldı!

Deniz Coşkun, Sur Yapı'dan ayrıldıktan sonra Ege Yapı Group'a geçti

Selimoğlu Group çamlıca Masalı projesinde metrekaresi 4 bin 700 dolar!

çamlıca Masalı projesi Küçük çamlıca"da, Selimoğlu Group tarafından inşa ediliyor...

API Group Haberi

API Group

10 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründeki öncü firmaları tek çatı altında buluşturan Cityscape, Dubai, Abu Dabi, Kuveyt, Katar, Mısır, Cidde ve Güney Kore’de gerçekleştirildi.

Gayrimenkul sektörünün gelişimde büyük katkısı olan Cityscape fuarı ilk defa Türkiye’de İstanbul’da düzenleniyor. 24-26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan bu büyük organizasyonda sektördeki en iyi firmalar ve yatırımcılar bir araya gelecek.

3 bin 500 metrekare kapalı alanı kapsayan organizasyonda gayrimenkul sektörüne yön veren geliştirici, broker ve mimarlık şirketlerinin yanı sıra binlerce profesyonel de olacak. Cityscape fuarlarının Türkiye temsilcisi ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 “İlk Cityscape Turkey 2016 yılında yapılacak”

Türkiye gayrimenkul sektörünün hem kabiliyeti ve kapasitesi, hem de sahip olduğu güçlü ve uzun vadeli ülke potansiyeli ile yabancı yatırımcıların ilgi...