03 / 05 / 2024

aPI Investment CEOsu Alper Apaydın

aPI Investment CEOsu Alper Apaydın

15. Cidde Ekonomi Forumu 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlendi. Platformda Housing ve Real Estate forumunda Türkiye’yi, API Investment CEO’su Alper Apaydın temsil etti.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Rah Investment Yatırım İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rah Investment Yatırım İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mammad Rahımıv ve Rahmatollah Asadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demir İnşaat Albatros Parkı'na rezidans ve otel yapacak!

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de yer alan Albatros Parkı'na Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi inşa edecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili konuştu...

Peker İnvestment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Peker İnvestment Gayrimenkul Anonim Şirketi Hasan Peker, Ayşegül Peker ve Fatih Peker ortaklığında 17 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Albatros arazisi Demir Grup Yapı-SKY Investment Group'a satıldı!

Büyükçekmece Albatros arazisi Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. - SKY Investment Group Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye, 160 milyon 30 bin lira bedel karşılığı satıldı.

Msk Investment Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Investment Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güven Yavuz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demir İnşaat 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Suudi Arabistan, Katar ve Yemen'li yatırımcıların kurduğu SQY Investment Grup ile Demir İnşaat, bu yıl 2 milyar dolarlık yatırım yapacak.

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ersin Bakır ve Eyüp Bakır ortaklığında 900 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Jabri İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabri İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi MHD Hassan Jabri Tabrızı tarafından 220 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Boyner'in hisseleri Katarlılara satıldı!

Boyner Perakende’de Katarlı ortağı Mayhoola for Investment, hissesini yüzde 12 daha artırarak yüzde 42.68’e çıkardı.

Sauditurk İnvestment İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sauditurk İnvestment İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyırt'ta Seracettin Kılıç ve Mostada Hussıen Mohamed Ahmed imzasıyla 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdem Sezer imzasıyla kuruldu.

aPI Investment CEOsu Alper Apaydın Haberi

aPI Investment CEOsu Alper Apaydın

Türkiye’den İstanbul Belediye Baskanı Kadir Topbaş, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in katılım gösterdiği dünyaca ünlü, Orta Doğu’nun “Davos”u olarak nitelendirilen Cidde Ekonomi Forum Toplantısı’na, API Investment CEO’su Alper Apaydın da konuşmacı olarak katıldı.


15. Cidde Ekonomi Forumu (JEF-2016), 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlendi. Bu uluslar arası platformda Housing ve Real Estate forumunda Türkiye’yi, API Investment CEO’su Alper Apaydın temsil etti. 


Cidde Ekonomi Forum Toplantısı, 2000 yılından bu yana dünyanın en üst düzey iş adamları ve politikacılarının da katılımıyla düzenlenmektedir. Dünyanın dört bir yanından iş adamlarını ve ekonomistleri çeken bu fuar, Orta Doğu’da düzenlenen global dünyada oldukça önem taşıyan bir organizasyondur.

Alper Apaydın Forum ile İlgili Önemli...