28 / 04 / 2024

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul iletişim

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul iletişim

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Apaydın tarafından kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Apaydın tarafından kuruldu.

Almusa Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ve Genel Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Almusa Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ve Genel Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Rıch Real Estate Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıch Real Estate Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi R. Sılverıo Haseth ve sugge Marıa Sılvertre Statıe ortaklığında 4 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

API İnvestment, TUV Austria TURK ile anlaştı!

Yabancıya satış konusunda uzman olan API İnvestment Avrupa'daki sanayi devriminin başından beri denetçisi ve uygulayıcısı olan TUV Austria TURK, vTürk inşaat sektörü adına bir işbirliğine imza attı.

Babacan Yapı Kuveyt Real Estate and Investment'e katılıyor!

Kuveyt'te ön talep toplayacak Kuveyt'te yılda iki kez düzenlenen ve geçen yıl Aralık'ta Türkiye'nin Onur Ülkesi seçildiği gayrimenkul fuarı Kuveyt Real Estate and Investment, bu yıl 7-12 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ayışığı Vadi Evleri, Erbil Real Estate & Investment Fair'da tanıtıldı!

Demir İnşaat, Erbil Real Estate & Investment Fair'da Ayışığı Vadi Evleri'nin tanıtımını yaptı...

Sakarya'da 5 ahşap bina 2 milyon 900 bin TL'den satılıyor!

Altındağ Belediye Başkanlığı; Sakarya'da yer alan 5 ahşap binayı satışa çıkardı. Binaların toplam bedeli 2 milyon 900 bin TL olarak belirlendi

Real İstanbul Merter Evleri'nin son durumu!

Türköz İnşaat, Oliv Yapı ve İttifak İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği Real İstanbul, Merter'de yer alıyor. Projeyi, www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Real İstanbul Merter'de 465 bin 847 liradan başlayan fiyatlarla!

15 katlı 6 blokta 417 konuttan meydana gelen Real İstanbul Merter projesi Türköz İnşaat, Oliv Yapı ve İttifak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor

Kadıköy'de boş ahşap bina yandı!

Kadıköy'de, boş ahşap bina yanarak kül oldu. Binadan yükselen dumanlar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yoğun duman Kadıköy semalarını kapladı

Reforce Real Estate'den iş teklifi!

Reforce Real Estate, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'nin fark yaratan yerli emlak markasında yerinizi alın, tapulardaki işlem hacminizi arttırın!"

Real İstanbul Sitesi'nde 941 bin 702 liraya 4 oda 1 salon!

Real İstanbul Evleri'nde yer alan konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde tasarlandı. Projede 5 blok hemen teslim ediliyor

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul iletişim Haberi

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul iletişim

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Apaydın tarafından kuruldu.

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1-Şirketin maksadı yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa,arazi, konutlar, iş yerleri resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti (ekspertiz), analiz ve fizibilite çalışmaları sunmaktır. 2- Bu amaçla Şirket ; bina,arsa ve araziler ile teçhizatın değerlemesini mevzuatın öngördüğü şekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden ilgili kişi ,kurum ve kuruluşlara sunabilir bu kişiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir. 3- Şirket...