06 / 05 / 2024

Babacan Yapı Kuveyt Real Estate and Investment'e katılıyor!

Babacan Yapı Kuveyt Real Estate and Investment'e katılıyor!

Kuveyt'te ön talep toplayacak Kuveyt'te yılda iki kez düzenlenen ve geçen yıl Aralık'ta Türkiye'nin Onur Ülkesi seçildiği gayrimenkul fuarı Kuveyt Real Estate and Investment, bu yıl 7-12 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.




Kuveyt'te ön talep toplayacak Kuveyt'te yılda iki kez düzenlenen ve geçen yıl Aralık'ta Türkiye'nin Onur Ülkesi seçildiği gayrimenkul fuarı Kuveyt Real Estate and Investment, bu yıl 7-12 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kuveyt ve Türkiye arasında inşaat ve yatırımda köprü vazifesi gören fuara Türkiye'den Babacan Yapı, Güneşli Express, Crovvn Deluxe ve Crovvn Palace projeleriyle katılıyor. 



SEZON AÇILIŞI OLACAK

Babacan Yapı son projesi Crown Palace için fuarda ön talepleri toplayıp, ön rezervasyonları gerçekleştirecek. Kuveyt Real Estate and Investment Fuarı, Kuveyt'in en büyük gayrimenkul fuarı olmakla birlikte Körfez ülkeleri arasında da çok saygın bir yere sahip. Fuar ayrıca özellikle Nisan ayı olması sebebiyle inşaat sektöründe sezon açılışı olarak kabul ediliyor. Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen ciddi yatırımcıların ziyaret ettiği ve sıcak satışın yapıldığı fuarı geçen yıl 7 bin kişinin takip ettiğini hatırlatan Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan, fuarın Türk gayrimenkul piyasası oyuncuları açısından oldukça önem taşıdığını belirtti.


Posta


Geri Dön