05 / 05 / 2024

Apple akasya alışveriş merkezinde mağaza mı açıyor

Apple akasya alışveriş merkezinde mağaza mı açıyor

Dünya'nın en büyük teknoloji şirketlerin Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul Acıbadem'deki Akasya Alışveriş Merkezi'ne açıyor. İlk şubesini Zorlu Center'da açan Apple'ın Akasya için çalışmaları gelecek ay başlatması bekleniyor...

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük.

Apple Store Akasya AVM'de mağaza açtı!

Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası İstanbul Acıbadem'deki Akasya AVM'de açıldı. Yeni Apple Store, şirketin Anadolu yakasındaki ilk mağazası oldu. Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası, istanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da açılmıştı.

Apple Türkiye'de ikinci mağazasını Akasya'da açtı!

APPLE, Zorlu Center'ın ardından Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul'un Anadolu yakasındaki Akasya Acıbadem AVM'de açtı. Mağazada aralarında dalgıç, artist, karikatürist ve fotoğrafçı bulunan eğitimli 80 kişi çalışıyor.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

Apple Türkiye'de 2. mağazasını bugün Akasya Acıbadem AVM'de açıyor!

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

Apple, Türkiye'deki 2'nci mağazasını yarın açıyor!

Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM' de açıyor. 25 Ekim Cumartesi günü saat 10'da kapılarını açacak olan Apple Store, dünyadaki 444'üncü Apple Store olacak.

Apple Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açıyor!

Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açıyor. 25 Ekim Cumartesi günü saat 10'da kapılarını açacak olan Apple Store, dünyadaki 444'üncü Apple Store olacak.

Apple Store Akasya AVM açılışı 25 Ekim'de saat 10:00'da!

Apple Store, Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'ndaki mağazanın açılış tarihi belli oldu. Türkiye'de ikinci mağazasını açacak olan Apple Store, Akasya AVM'de 25 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da hizmete açılacak...

Apple, ikinci mağazasını Akasya Acıbadem AVM'de açacak!

Apple, İstanbul Zorlu Center'da 5 Nisan 2014'te açılan ilk Apple Store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi...

Apple Store Akasya Acıbadem'de mağaza açacak!

Türkiye'de ilk Apple Store'u Nisan ayında açan Apple, ikinci mağazanın da İstanbul'da açılacağını açıkladı. İkinci Apple Store'un açılış tarihi henüz belli değil.İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi.

Apple 2. şubesini Akasya Alışveriş Merkezi'nde açacak!

Dünya'nın en büyük teknoloji şirketlerin Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul Acıbadem'deki Akasya Alışveriş Merkezi'ne açıyor. İlk şubesini Zorlu Center'da açan Apple'ın Akasya için çalışmaları gelecek ay başlatması bekleniyor...

Apple Türkiye'deki ikinci mağazasını Akasya AVM'de açıyor!

Müşterilerden gelen talepleri bir türlü karşılayamayan Apple çareyi İstanbul'da yeni bir mağaza açmakta buldu. Ticaret Sicili Gazetesi'ne bildirimde bulunan Apple ikinci mağazasını Akasya Alışveriş Merkezi'ne açacağını duyurmuş oldu.

Apple akasya alışveriş merkezinde mağaza mı açıyor Haberi

Apple akasya alışveriş merkezinde mağaza mı açıyor

Dünya'nın en büyük teknoloji şirketlerin Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul Acıbadem'deki Akasya Alışveriş Merkezi'ne açıyor. İlk şubesini Zorlu Center'da açan Apple'ın Akasya için çalışmaları gelecek ay başlatması bekleniyor.




Ticaret Sicili Gazetesi'ne resmi açıklama yapan Apple, Acıbadem'e açacağı şubeyle Türkiye'deki ikinci mağazasını açmış olacak. Apple Türkiye yetkilileri bu alışveriş merkezine açılacak olan mağaza hakkında hiçbir bilgi paylaşmıyor.


ÇALIŞMALAR GELECEK AY BAŞLAYACAK


AVM'deyse Apple mağazası için çalışmaların gelecek aylarda başlaması bekleniyor. Şirket, geçen nisan ayında İstanbul Zorlu Center'da ilk şubesinin açılışında yoğun ilgiyle karşılaşmıştı.


ANADOLU YAKASI'NIN EN BÜYÜK AVM'Sİ


Akasya AVM ise İstanbul Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş merkezi olarak gösteriliyor. Geçen mart ayında açılan Akasya AVM'nin günlük ortalama ziyaretçi sayısı ise 60 bin ile 70 bin kişi arasında...