12 / 05 / 2024

Apple istanbul zorlu center

Apple istanbul zorlu center

2013 sonuna kadar açılması beklenen Apple'in İstanbul mağazası yeni yılda açılacak. Zorlu Center'da 2 bin metrekarelik yer kiralayan Apple, kapılarını 2014 yılının başında açmaya karar verdi.

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Zorlu Tekstil EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı'na katılıyor!

Zorlu Tekstil Grubu, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşen EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na TAÇ Inova standında sergilenecek teknolojik yenilikleri ile damgasını vuruyor.

Raffles İstanbul Zorlu Center 4 ayda 3 ödül aldı!

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı. Otel dört ayda üç ödül aldı..

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük.

Apple Store Akasya AVM'de mağaza açtı!

Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası İstanbul Acıbadem'deki Akasya AVM'de açıldı. Yeni Apple Store, şirketin Anadolu yakasındaki ilk mağazası oldu. Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası, istanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da açılmıştı.

Apple Türkiye'de ikinci mağazasını Akasya'da açtı!

APPLE, Zorlu Center'ın ardından Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul'un Anadolu yakasındaki Akasya Acıbadem AVM'de açtı. Mağazada aralarında dalgıç, artist, karikatürist ve fotoğrafçı bulunan eğitimli 80 kişi çalışıyor.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

Apple Türkiye'de 2. mağazasını bugün Akasya Acıbadem AVM'de açıyor!

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

Apple, ikinci mağazasını Akasya Acıbadem AVM'de açacak!

Apple, İstanbul Zorlu Center'da 5 Nisan 2014'te açılan ilk Apple Store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi...

Apple 2. şubesini Akasya Alışveriş Merkezi'nde açacak!

Dünya'nın en büyük teknoloji şirketlerin Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul Acıbadem'deki Akasya Alışveriş Merkezi'ne açıyor. İlk şubesini Zorlu Center'da açan Apple'ın Akasya için çalışmaları gelecek ay başlatması bekleniyor...

Raffles İstanbul Zorlu Center ne zaman açılacak?

Raffles İstanbul Hotel, Zorlu Center içinde ne zaman açılacak? Zorlu Center, Raffles İstanbul otelinin açılışını sosyal medyada nasıl duyurdu? Raffles İstanbul Hotel, arazi değeri dışında kaç milyon dolarlık yatırım? İşte cevaplar...

Ahmet Zorlu: İstanbul, turizmde sanatla büyüyecek!

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz" dedi.Zorlu Performans Sanatları Merkezi, turizm ve kültür-sanatın gelişimine katkı sağlayacak bir projeye daha imza attı.

İstanbul, turizmde sanatla büyüyecek!

Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of Istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM’de sahnede.Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz” dedi.

Apple istanbul zorlu center Haberi

Apple istanbul zorlu center

2013 sonuna kadar açılması beklenen Apple'in İstanbul mağazası yeni yıla kaldı. Apple Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Zorlu Center'da 2 bin metrekarelik yer kiralayan Zorlu AVM ile paralel zamanda açılış yapmayı planlayan Apple, kapılarını 2014 yılının başında açmaya karar verdi. 


Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!


Wall Street Journal Türkiye'ye konuşan Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Apple yetkililerinin bu hafta İstanbul'a geldiğini ve mağazayı gezdiğini anlattı. Aralık ayına yetiştirmeyi planladıklarını dile getiren Alkaş, "Açılış Ocak ayına kaldı. Çünkü inanılmaz titiz çalışıyorlar" dedi. 

Zorlu'daki Apple mağazası, dünyada sadece 2 mağazasında daha bulunan kübik cam bir tavanla kaplı olacak. Bu tavan için camlar özel olarak üretiliyor. 


Apple'ın yer kaplamalarını bile neredeyse kimyasal deney yapar gibi özenle...