28 / 04 / 2024

apple kampüs projesi

apple kampüs projesi

Apple'ın yapımı devam eden ve UFO'ya benzetilen dev kampüsü, drone'ların yardımıyla son haliyle görüntülendi. Dev kampüs, planlanandan 2.5 milyar daha pahalıya gelmesi bir yana, toplamda Apple'a 5 milyar dolara mâl oldu.

Apple Austin’de 1 milyar dolarlık yeni kampüs inşa ediyor!

Teknoloji devi Apple Inc. Teksas, Austin’de yaklaşık 278 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir kampüs inşaatına başladığını açıkladı. 1 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek kampüs, 2022'de açılacak...

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Yeni yapılacak 25 şehir hastanesi ve sağlık kampüsü projesi!

"Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla 2018 seçim beyannamesini açıklayan AK Parti önemli kalkınma projelerini açıkladı. AKP hükumeti KÖİ yöntemi ile 21 şehir hastanesi ile sağlık kampüsü yapmayı planlıyor...

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

İş dünyası Premier Kampüs Ofis'i sevdi!

Türkiye’nin ilk Kampüs Ofis projesi, konusunda dünya lideri şirketleri ile beraber, eğitim alanının en prestijli markalarından biri olan Bilgi Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapacak

İnegöl Üniversitesi'ne kampüs alanı projesi!

Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu'nun alanı içerisinde kalan atıl binaların yıkımı gerçekleşti. Bölgede kampüs alanının oluşturulması için düğmeye basıldı.

Efeler'deki Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi!

Aydın Efeler’deki mevcut dört lisenin taşınacağı ve 162 dönüm arazi üzerinde kurulacak Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi.

Apple Kampüsü 2'de sona gelindi!

ABD'nin California eyaletinin Cupertino kentinde, her anlamda sıradışı olan bir inşaat bitime yaklaşıyor. 2011'de ölen Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın "Apple Kampüsü 2" adını verdiği, şirketin yeni merkez üssünün açılmasına resmi olmayan açıklamalara göre yalnızca birkaç ay kaldı.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

Erzurum Sağlık Kampüsü 29 Ekim 2017'de açılacak!

Kış sebebiyle inşaatın durduğu Sağlık Kampüsü Projesi'yle ilgili bilgi veren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, 29 Ekim 2017'de açılması planlanan hastane için hastane yöneticilerinden oluşan bir heyet kurduklarını söyledi.

Derince’ye kampüs okul projesi geliyor!

D-100’ün kenarında eğitim veren Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu, Sırrıpaşa Mahallesi’nde yapılması planlanan kampüs okul projesine dahil edilecek.

apple kampüs projesi Haberi

apple kampüs projesi

Gelecek yıl tamamlanması planlanan dev kampüs, planlanandan 2.5 milyar daha pahalıya gelmesi bir yana, toplamda Apple'a 5 milyar dolara mâl oldu.


Video: Apple Kampüs inşaatında son durum!

 



Apple'ın milyar dolarlık kampüsünün inşaatının son hali DJI Phantom 2 model bir drone'la görüntülenirken, kampüsün gerçekten de dev bir uzay aracına benzeyeceği gözlemlenebiliyor. 



Kampüsün boyutunun büyüklüğü de şaşırtan detaylardan.



12 binden fazla çalışana ev sahipliği yapması beklenen yeni kampüs Cupertino'da yükseliyor.



700 binden fazla güneş panelinin bulunduğu kampüs tam bir doğa dostu ve elektriği gökten alacak.




Yapımı devam eden kampüs için 3 bini aşkın kavisli cam kullanılması planlanırken,...