07 / 05 / 2024

Apple mağazaları ne zaman açılacak

Apple mağazaları ne zaman açılacak

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, ABD'de 100 mağazasının kapılarını bu hafta yeniden açacağını duyurdu.

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Herkesin merakla beklediği alışveriş merkezleri 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Peki AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Sinan Öncel: AVM mağazalarında 3 ay kirasız dönem olmalı!

Yaklaşık 2 aydır koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde. Markalar, kira ötelemesi isterken, AVM yatırımcıları borçlara faizsiz erteleme talep ediyor. Peki AVM'ler açılınca mağazaların kira durumları ne olacak? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

GS Store mağazalarını kapattı!

Galatasaray’ın resmi ürünlerini satan GS Store, koronavirüs salgınının önüne geçebilmek için mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldığını açıkladı…

Apple, Çin dışındaki tüm mağazalarını kapattı! 

Apple, internet sitesinde Çin dışındaki mağazalarını ikinci bir duyuruya kadar süresiz olarak kapattığını açıkladı...

Zara İspanya'daki mağazalarını kapatacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs’e karşı önlem olarak Apple’ın ardından Zara'da İspanya'da mağazaları kapatacağını açıkladı...

Apple, Çin dışındaki tüm mağazalarını kapatacak!

Apple, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına önlem amacıyla Çin dışındaki tüm perakende mağazalarını 2 haftalık bir süreyle geçici olarak kapatma kararı aldı...

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

AVM Yasası ve Büyük Mağazalar Sicili!

AVM Yasası 2014 teklifinde yer alan Büyük Mağazalar Sicili nedir? AVM'ler Büyük Mağazalar Sicili ile mi takip edilecek? Büyük Mağazalar Sicili, AVM'ler için ne anlam ifade edecek? Büyük Mağazalar Sicili nerede oluşturulacak?

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Apple mağazaları ne zaman açılacak Haberi

Apple mağazaları ne zaman açılacak

Dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında yer alan Apple, ABD'de 100 mağazasının kapılarını bu hafta yeniden açacak.

Hürriyet'te yer alan habere göre; şirketin üst düzey yöneticileri CNBC’ye yaptıkları açıklamada şirket Covid-19 pandemisi nedeniyle kapalı olan mağazalarını kademeli olarak yeniden açmaya devam edeceklerini ifade etti.

Söz konusu 100 mağazanın daha açılmasıyla beraber, teknoloji devinin ABD genelinde bulunan toplam 271 mağazasını yaklaşık yarısı tam işlevleriyle birlikte açacak.

ABD merkezli şirket geçtiğimiz hafta da ABD'de yer alan 25 mağazasını ve Kanada’daki 12 mağazasını yeniden açarak hizmet...