22 / 07 / 2024

apple mağazası zorlu center

apple mağazası zorlu center

Teknoloji devi Apple, uzun zamandır beklenen Türkiye mağazasını ilk olarak internette açtı. Türkiye için özel olarak hazırlanan sanal mağazada Apple'ın en son ürünleri satışa sunuluyor...

Apple ABD'de 100 mağazasını yeniden açacak!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, ABD'de 100 mağazasının kapılarını bu hafta yeniden açacağını duyurdu.

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Crate and Barrel Türkiye'deki son mağazasını kapatıyor!

Crate and Barrel, yaklaşık 5 sene önce Zorlu Center'da açtığı ilk mağazayla başlattığı Türkiye operasyonlarını Ataköy'deki son mağazasını da kapatarak sonlandırıyor.

Apple San Fransisco mağazasına 1.5 milyon TL’lik cam merdiven yaptırdı!

Apple San Fransisco'daki mağazasına yaklaşık 1.5 milyon TL'lik 2 tane cam merdiven monte etti. Söz konusu 1.5 milyon TL’lik merdivenlerde 40 tane basamak bulunuyor.

Apple 480 mağazasını yenileyecek!

Apple, dünyadaki bütün mağazalarına yeni bir görünüş kazandırmak için düğmeye bastı. 480 mağazasını yenileyecek olan firma yenilemelere ABD San Francisco’daki iki katlı mağazasından başlayacak.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

Crate and Barrel Ankara'daki ilk mağazasını açtı!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarının ardından dördüncü mağazasını Ankara Next Level AVM'de açtı.

Apple'ın online mağazası Apple Store kapandı!

Apple’ın online mağazası Apple Store, 15 Temmuz saat: 16.00' da kapandı. Bilindiği üzere Apple Store’un kapanması yeni cihazların kullanıcılara sunulacağının habercisi.

Asya'nın en büyük Apple mağazası Çin'de açılacak!

Asya'nın en büyük Apple mağazası Çin'de açılacak. Halkın Günlüğü gazetesinin haberinde, ülkenin güneydoğusunda bulunan Cıciang eyaletinin başkenti Hangcou'da, Asya'nın en büyük Apple mağazasının açılacağı belirtildi.

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük.

Apple Türkiye'de ikinci mağazasını Akasya'da açtı!

APPLE, Zorlu Center'ın ardından Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul'un Anadolu yakasındaki Akasya Acıbadem AVM'de açtı. Mağazada aralarında dalgıç, artist, karikatürist ve fotoğrafçı bulunan eğitimli 80 kişi çalışıyor.

Apple Türkiye'de 2. mağazasını bugün Akasya Acıbadem AVM'de açıyor!

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

apple mağazası zorlu center Haberi

apple mağazası zorlu center


Satış öncesi ve sonrasında hem telefon hem de internet üzerinden uzman desteğinin de verildiği mağazada, kredi kartına taksit, peşin ödemelerde indirim ve 14 gün içerisinde ücretsiz iade gibi çok cazip seçenekler sunuluyor.


Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!



http://store.apple.com/tr adresinde hizmete giren online mağaza, Apple’ın Türkiye’deki ilk resmi satış kanalı. 1 Kasım itibariyle hizmete giren sanal mağazada, iPhone 5s 2149 TL’den, iPhone 5c ise 1849 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


Apple’ın sanal mağazası, internet satışına yeni bir boyut getirecek


Deniz Ergürel'in Zaman.com.tr'deki haberine göre, online ticarete büyük yatırım yapan Apple, Türkiye için çok özel bir satış destek sistemi geliştirmiş. Sitede alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar, Apple’ın profesyonel satış sorumlularıyla video konferans yapıp her türlü sorularına cevap bulabiliyor. Ayrıca...