02 / 05 / 2024

Apple Park kampüsü

Apple Park kampüsü

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

Apple Austin’de 1 milyar dolarlık yeni kampüs inşa ediyor!

Teknoloji devi Apple Inc. Teksas, Austin’de yaklaşık 278 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir kampüs inşaatına başladığını açıkladı. 1 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek kampüs, 2022'de açılacak...

İşte Apple Park'tan son kareler!

Apple'ın 5 milyar dolara yaptırdığı ve Apple Park adını taşıyan yeni kampüsünün görüntüleri herkesi kıskandırıyor.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

Apple Park Nisan'da tamamlanacak!

Apple yaptığı açıklamada, çalışanların Santa Clara Vadisi’nde kurulan yeni kampüsü Apple Park’a Nisan ayından itibaren taşınmaya başlayabileceklerini açıkladı.

Apple Kampüsü 2'de sona gelindi!

ABD'nin California eyaletinin Cupertino kentinde, her anlamda sıradışı olan bir inşaat bitime yaklaşıyor. 2011'de ölen Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın "Apple Kampüsü 2" adını verdiği, şirketin yeni merkez üssünün açılmasına resmi olmayan açıklamalara göre yalnızca birkaç ay kaldı.

Batman Üniversitesi'ndeki Vadi Park Çarşısı Projesi tamamlandı!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsündeki ‘Vadi Park çarşısı’ tamamlandı. Market, yemekhane, lokanta ve öğrencilerin rahatlıkla alış-veriş yapabileceği park çarşının açılmasıyla kampüs alanındaki yaklaşık 7 bin öğrenci rahat bir nefes alacak.

İTÜ Maçka yeşil kampüs olacak!

İTÜ Maçka Kampüsü'nün karşısındaki park, ağaç köklerine baskı yapan ve ekolojik sürdürülebilirliğe darbe vuran geçirimsiz beton yüzeylerden kurtarılarak daha yeşil bir alan olarak üniversiteye ve çevreye kazandırılmak amacıyla projelendirildi

Apple 72 dönümlük kampüs yaptırıyor!

700 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Apple, yeni bir kampüs daha yaptırıyor. 72 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek olan kampüste camdan 3 bina yer alacak.

Apple'ın Uzay gemisi kampüsü 2016'da tamamlanacak!

Apple'ın Californiya'nın Cupertino bölgesinde inşa ettireceği "Uzay gemisi" adındaki ikinci kampüsü henüz bu halde. Ancak 2016 yılında inşa tamamlandığında tam anlamıyla bir uzay üssüne dönüşecek...

Peter Oppenheimer Apple The Spaceship kampüsünü detaylıca gösterdi!

Apple CEO’su Peter Oppenheimer, Apple’ın dillere destan “The Spaceship” kampüsünü çok detaylı Özenle hazırlanmış devasa maket ile gösterdi. Apple, bu kampüs için paradan kaçınmadığını belli ediyor...

Apple Park kampüsü Haberi

Apple Park kampüsü


Uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park’ta beş saat geçirdim. Uzay üssündeymiş hissine kapıldığımız parktaki efsane Steve Jobs’ın adını taşıyan etkinlik merkezinde artırılmış gerçeklikte dolaştık


Birçok kişi Apple'ın 12 Eylül'de düzenlenen Apple etkinliğine davet edildiğimizi sosyal medyadan paylaşınca; iPhone'ın yeni modelleriyle ilgili sorular art arda gelmeye başladı. Benim merakım ise ürünler kadar uçan daireyi andıran Apple Park'la ilgiliydi.


Silikon Vadisi'nin tam kalbinde uçan daireye benzer uzay aracı gibi konumlanan dünyanın en değerli şirketinin yeni kampüsü Apple Park'ın misafiri olmak üzere 9 Eylül'de yola çıktım. Erken davrandım çünkü hem fırtınadan etkilenmek istemiyordum hem de Silikon Vadisi'nde Türk şirketlerle görüşecektim.


ÇEVREDEN GÖRÜLMÜYOR

San Francisco'da iki gün kaldıktan sonra, San Jose'ye giderken yapımı devam eden Apple Park'ın önünden...