17 / 05 / 2024

Apple Park tamamlandı mı 2018

Apple Park tamamlandı mı 2018

Apple'ın 5 milyar dolara yaptırdığı ve Apple Park adını taşıyan yeni kampüsünün görüntüleri herkesi kıskandırıyor.

İstanbul Park ihalesinde süreç tamamlandı...

İstanbul Park pistinde ihale süreci tamamlandığı kaydedildi. Buna göre, ihaleyi kazanan Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş., pist ve arazisinin yapım ve kira sözleşmesini bugün imzaladı.

Çin Universal Studio 2021'de açılacak!

Çin’in başkenti Beijing’de inşaatı süren Universal Studio, 2021 yılında açılacak. Dünyada beşinci ve Asya’da üçüncü Universal Studio olan Beijing’de bulunan park tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak.  

İşte Apple Park'tan son kareler!

Apple'ın 5 milyar dolara yaptırdığı ve Apple Park adını taşıyan yeni kampüsünün görüntüleri herkesi kıskandırıyor.

Kayseri Eşref Bitlis Parkı tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesinde yapımı tamamlanan büyük ölçekli ve çok amaçlı 1. ve 2. etap Eşref Bitlis Parkı'nın tanıtımının yapılacağını söyledi.

Steve Jobs Theater, sırlarla dolu mimariye sahip!

Apple’ın yeni telefon modellerini tanıttığı Apple Park’ın içindeki Steve Jobs Theater, sırlarla dolu bir mimari harika. Hürriyet’in özel bir davet için ziyaret ettiği salonda her şey mermerlerin arkasında gizli. Çatı ise desteksiz 44 adet camın üstüne duruyor.

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

Sakarya Camili Park’ın inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada Yenikent Meslek Yüksekokulu karşısında inşa edilen Camili Park’ın tamamlandığını söyledi.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

Apple Park Nisan'da tamamlanacak!

Apple yaptığı açıklamada, çalışanların Santa Clara Vadisi’nde kurulan yeni kampüsü Apple Park’a Nisan ayından itibaren taşınmaya başlayabileceklerini açıkladı.

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Gölcük Yunus Emre Parkı tamamlandı!

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına başlanılan ve an itibariyle tamamlanmış olan park alanı vatandaşın hizmetine sunulmuş vaziyette.

Tunceli Ovacık'ta çocuk parkı inşa edildi!

Tunceli’nin Ovacık İlçe Belediyesi ve Turan Günata ailesinin ortak çalışmasıyla yapılan yeni çocuk parkı, tamamlandı. Parka Günata ismi verildi.

Apple Park tamamlandı mı 2018 Haberi

Apple Park tamamlandı mı 2018

Teknoloji devlerinden Apple yeni kampüsüne taşınıyor. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Apple'ın 5 milyar dolara yaptırdığı ve Apple Park adını taşıyan yeni kampüsünün görüntülerini görenler 'keşke biz de böyle bir yerde çalışsak' demekten kendini alamadı.


Apple’ın 5 milyar dolara yaptırdığı yeni kampüsünün görüntüleri herkesi kıskandırıyor.

Business Insider’ın haberine göre, Apple çalışanları yeni yapılan 5 milyar dolarlık genel müdürlük binasına taşınmak için gün sayıyor. Yeni inşa edilen binanın ismi Apple Park olacak ve 12 bin kişi burada çalışacak.

Şirket geçtiğimiz günlerde kampüsün 12 ayrı bölümünden beş tanesi için oturma izni alındığını belirtti. Diğer bölümler için ise izinler Nisan ayından önce verilmiş olacak. Yeni kampüse sadece Apple çalışanları ve özel davetliler girebilecek.

Apple Park’ın bir ok fotoğrafı paylaşıldı. İşte...