06 / 05 / 2024

Apple proje 2015

Apple proje 2015

Apple, Avrupa’da yüzde yüz yenilenebilir enerjiyle çalışacak iki veri merkezini inşa etmek ve faaliyete geçirmek için 1,7 milyar Euro’luk bir plan hazırladığını duyurdu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2015 toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2015 yılı hesap dönemi ile ilgili olarak 17 Mart 2016 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'u 30 Mart 2016 tarihinde tescil edildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. Türker Proje söz konusu tabloyu kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sundu.

Türker Proje 2015 yılı finansal raporlarını açıkladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., 2015 yılı bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen raporlar...

Türker Proje Gayrimenkul 2015'in gelir tablosunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 1 Ocak ile 31 Aralık 2015 dönemine ait gelir tablosunu, geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu, Sermaye Piyasası Mevzuatı'na göre düzenlenmedi.

Gönye Proje Tasarım, Konut Konferansı 2015’e katıldı!

Gönye Proje Tasarım, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı 2015’te konuşmacılar arasında yer aldı. Şirket kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, konferansta konuştu.

Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

7 blok şeklinde yükselen Siesta Oxygen Evleri Soyak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 2015 yılı Aralık ayından teslim edilecek. Peki Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

Resim İstanbul Sancaktepe'de teslimler Aralık 2015'te!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede ilk etap teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 28 bloktan oluşan proje Ortadoğu Grup imzası taşıyor.

Senfoni İstanbul Proje Geliştirme Pazarlama Satış Limited Şirketi kuruldu!

Senfoni İstanbul Proje Geliştirme Pazarlama Satış Limited Şirketi Nuray Evrim Akyar ve Nülifer Aslınur Yılmaz tarafından 30 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Marazlar İnşaat Otomotiv Metal Elektro.Danış.Yapı Malz.Dek.Proje Taah.Ve İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Marazlar İnşaat Otomotiv Metal Elektro.Danış.Yapı Malz.Dek.Proje Taah.Ve İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Nejmi Kalkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Özgür Zemin Araştırma Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Zemin Araştırma Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Saadet Turan tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yıldıztepe Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yıldıztepe Şubesi 5 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da açıldı.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi 5 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te açıldı.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi 5 bin TL sermeye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Esenler'de açıldı.

Apple proje 2015 Haberi

Apple proje 2015

İrlanda’da Galway bölgesi ve Danimarka’nın merkezi Jutland’da yapılacak tesisler Avrupa’daki müşteriler için iTunes Store, App Store, iMessage, Maps ve Siri dahil Apple’ın online hizmetlerini destekleyecek.


“Apple’ın Avrupa’da devam eden başarısından ötürü minnettarız  ve yatırımımızın kıtadaki toplulukları desteklemesinden gurur duyuyoruz,” diyen Apple’ın CEO’su Tim Cook sözlerine şöyle devam etti. “Bu çok önemli yeni yatırım, Apple’ın bugüne kadar Avrupa’da yaptığı en büyük projeyi temsil ediyor. Faaliyetlerimizi genişletmekten, yüzlerce yerel iş yaratmaktan ve bugüne kadarki en gelişmiş yeşil bina tasarımlarımızdan bazılarını uygulamaya koyacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz.”

Apple, 530.000’i iOS uygulamalarının geliştirilmesiyle doğrudan ilişkili olmak üzere Avrupa’da yaklaşık 672.000 işi destekliyor. App Store’un 2008 yılında ilk çıkışından bu yana Avrupa’daki geliştiriciler uygulamaların dünya genelindeki satışından ve uygulama içi alımlardan 6,6 milyar Euro’dan fazla...